Son iki günde açılan hesaplar silinmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Star- tarafından 2 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce son iki günde açılan hesaplar silinmeli mi?

1. Evet

oy sayısı 10
    43,5%
  2. Hayır

oy sayısı 13
    56,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Star-

-Star- User

Merhaba forum,

BSGOGENERAL kodundan sonra bot yazılımı kullanan veya kullanacak olan hesap sayısı katlanarak artacak diye düşünüyorum.Bunu görmeniz için verilen adresten bir hesap açıp herhangi bir sunucunun Acemi sohbetine bir göz atmanız yeterli olacaktır.Herkes olarak nitelendireceğim,lütfen harici program kullanmayan arkadaşlar üzerine alınmasın.O sohbet odasında çoğu kez rastladım "Beyler yedek hesaplar açın.","Bunlar T*** botunda iyi kasar mı?" gibi cümlere.Şuan bu yapılanı oyuna yeni oyuncu çekmek değil,eski oyuncuları dolaylı olarak bota yönlendirmek olarak görüyorum.Sadece hız jeneratörleri eksik 4-5 bin hasar çıkaran gemiyi bu kadar kolay erişilebilir bir hale getirmek birkaç güne varmadan x-2,x-3,x-4 haritalarını,haftalar sonra da x-5,x-6,x-7,x-8 haritalarını zaten bu kadar çok botçuyla doluyken daha da çok botçuyla doldurmak anlamına geliyor bana kalırsa.

Buradan izninizle beraber anket başlatıyorum.Eğer sizde doğabilecek haksızlıkların önüne geçilmesini istiyorsanız yorum yaparak ve ankete katılarak bana destek olabilirsiniz.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
    -
    (Düzenleme)

Ertesi güne kalmadan x-2'ler doldu :D Keşke dediğimde haklı çıkmasaydım.

Son düzenlenen: 2 Ocak 2019
  2. Böyle olursa kapatılan oyundaki kişilere yazık olur hem bizim içinde iyi oldu fenamı düşman gorevlerini bitirirsin :):):););)

3. -Star-

-Star- User

Kapatılan oyundakilere niye yazık olsun? Oynasınlar diye zorlayan mı var onları?Herkes nasıl başladıysa onlar da öyle başlayabilirler.Ayrıca herkese bu kod verilse ona da karşı çıkarım olay tamamen bu hesapların sınırsız sayıda açılıp bota atılabilmesi.

4. Her battlestargalactica oyuncusuna özel linkler olmalıydı ve bu linkler 1 kez kullanılır olmalıydı bu şekilde ancak sadece o oyuncuların yararına olur az buz bir şey de değil yıllarca emek verip kasıp sonra da oyunun bir anda ortadan kaybolması ama bazen oyunlar zarar etmeye başlayınca böyle oluyor en azından böyle bir telafi yapma çabaları güzel olsa da bu darkorbit oynayan oyunculara yaradı sadece

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  5. -Star-

-Star- User

Dediğinize katılıyorum,battlestargalactica oyuncularına özel olsa hiçbir sorun ortaya çıkmazdı.

Diğer Türkiye sunucuları da aynı şekilde.Önüne geçilmesi lazım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ocak 2019
  6. Valla helal olsun ya, Darkorbit yönetimi yine oyunu çöp edecek bir yol buldu sürprizlerle dolu bir ekip gerçekten her seferinde bize daha kötsünü yaşatıyorlar :D 10 senedir bu oyunu oynuyorum bir kere de doğru birşey yaptıklarına şahit olamadım maalesef bu 10 sene içinde :)

7. İçimde büyük bir ceza dalgası olacakmış gibi geliyor. Oyun ceza kesecek ve ceza kestiklerini küstürmemek adına bu hesapları herkese açık yaptı!

8. Mr.User

Mr.User User

Böyle konu açanlara bayılıyorum.

Michel

Efendim Boss

Yönetimce karar verdik. Oyunu kapayacaz.

Tamam Boss.

Bir kod oluştur ve Darkorbite hesap acan oyuncularımıza 1 venom 15 LF4 ve pet hesaplarına eklensin.

Boss, LF3 olmasın o?

Yok. LF4 olsun. Dur dur düşündüm de kararsız lf4 olsun. Daha iyi olur.

Boss, Bu Türkler bu işin suyunu çıkartmaz mı?

Biz onun hesabını yapmadık mı sanıyorsun.

80m dolarlık bir şirketi (Bigpoint) yöneten bizler, sence şu andan itibaren neler yaşanacağını bilmiyor muyuz sanıyorsun.

Yok Boss ne haddime :)

9. -Star-

-Star- User

Yazdıklarınızda gerçekten mantıksız bir şey yok,tabii ki düşünmüşlerdir ama artık yönetim botlara karşı bir şey yapmıyormuş veya yapmayacakmış gibi hissettiriyor.Önceki konuların birinde dediğiniz gibi sağ gösterip sol vuracaklarsa,yani büyük bir ban dalgası olacaksa tabii ki bu hesaplar bir sorun yaratmaz ama dediğim gibi ben o ban dalgasını yıllardır bekliyorum ve önemli bir gelişme göremedim yönetimin attığı adımlarda.Eskiden hesap kapatma vardı,şimdi banlanan hesaplar açılıyor veya taramaya takılmıyorlar bile.O yüzden böyle bir konu açma gereksinimi duydum diğer türlü bir gelişme olursa dediğim gibi "Yazdıklarınızda gerçekten mantıksız bir şey yok".

10. Mr.User

Mr.User User

Star,

Oyun dünyasında kodlama konusunda fazla bilgim yok.

Burada gelecekte yaşanacaklar ile alakalı bazen yönetimin bilgilerini arkadaş çevremle paylaşıyorum.

Değişik oyun oynayan bu kişiler şunu söylemişlerdi.

Geleçekte ve test aşamasında olduğunu sandığın oyunu bilgisayara indirmek suretiyle oynamanın BOT lara karşı veya yardımcı scriptlere karşı oldukca etkili önlemler alacağını söyluyorlar.

Mesela oyunu boyutu 250mb iken sen oyunun kodlarında değişiklik yapıp 250,0001 mb yaparsan ve oyuna bağlanırsan seni bannlama kabiliyetine direrk sahip oluyor diyen arkadaşım olduğu gibi,

eğer oyunu bilgisayara indirilirse ozaman sen bu oyunda hilenin önüne geçemezsin diyende var.

oyun serverini birleştirmek bir çözüm yoluydu ama ondan evvel daha pratik bir yol vardı.

BL haritaları bunun yapılabilceğini gayet iyi olarak gösterdi bizelere.

BL haritası ile farklı serverlere geçip yeni görevlerin oluşturulmasıydı.

Düşün BL de bulunan bir portla TR5 in *-7 haritasında adam kestiğini. :)

Bu öneriyi ben 5 sene evvel yazmıştım.

şimdi olacak olanı söyleyim sana.

parmağımız yaralı ve kangren oldu.

ben ve senin gibi oyuncular uyardık.

5-7 senedir.

Hata yapanın hesabını kapa dedik.

Dinlemediler.

katlayıcı indirim alıyorlar VİP alıyorlar.

bu paraları görüp o parmağı kesemediler.

Kangren ilerledi.

Yeni oyuncu gelmiyor.

ve eli kestiler.

parmak için eli kestiler ama geç kaldılar.

Artık o çürüyen et kolda.

dün o parmak için eli kesemeyenler bugun kolu kesmek zorundalar.

ve TR serverleri 1 taneye düşürmek zorundalar.

yeni acılacak TR serveri ilerde TR server arası savaş gibi sisteme geçmek zorundalar.

Yoksa bizimkisi alışkanlık.

Her zamanki sorumu sorim Sizede:

Bu oyunu kime tavsiye edersin?

JohnShepard bunu beğendi.
  11. Bu oyunu değil tavsiye etmek kendim oynadığımı söylemekten çekinir haldeyim. Ayrıca oyun indirilebilir hale gelirse ki flash player devri kapanacağı için ya darkorbit de oyunu kapayıp hadi eyvallah diyecek ya da yepyeni bir alt yapı ile indirilebilir bir şekilde karşımıza çıkacak tabii bunun için ya var olan geliştiriciler ustalaştıkları flash player'dan uzaklaşıp yepyeni yöntemler deneyecekler ya da şu anki ekip işten çıkarılıp yerine konusunda uzman başka gelistiriciler alacaklar yani ne olursa olsun çok zor bir karar olacak. Eğer ikinci yolu tercih ederlerse bu bir süre botlardan uzak kalacağımız anlamına geliyor. Ancak eski sistem şeref puanı tecrübe cephane kesintisi gibi cezalar vermeye devam ederse yeni gelecek haline de botlar çok kısa bir süre içinde adapte olabilirler. Ya oyun botlara ağır cezalar uygulamalı ya da oyunun gerçekten oynanabilirliğini arttırıp oyunu oyuncunun kendisinin oynamasını daha cazip hale getirmeli. Hatta ikisini birden yapmalı. Yoksa hangi yolu seçtiği farketmeksizin biz de bir battlestar galactica olma yolunda ilerleyeceğiz. Neyse artık Seafight ya da drakensang oyunlarından birine kod alırız.

12. x2'lerin ertesi güne dolmasına neden şaşırdın hocam? Ben Cuma gecesi açtım ve şuan çatır çutur tallon normal ve boss uğraştırsa da kesiyorum :) Bot felan kullanmadım,kullanmam da. 120k uri oldu 200 m credi kasmaya da bağlı diye düşünüyorum. He eski oyunculardanım,goliyi almak için neler verirdik o günleri de hatırlarım neler derken anladın sen:) Şuan bırak bu BSGOGENERAL kodunu,yeni normal açanlar bile anında goli alabiliyor. Ama ben normal takılıyordum Chat'te gordum şansa kodu girdim:) Bazen goruyorum bos gemıyle kodu yazmamıslar soyluyorum hatta. Bırakta eski oyuncuları da teşvik etsin işte.. Zaten söylemeseler de,amaç eski oyuncuları çekmek o bariz (shock) Ama iyi bir şeyde aslında bu. Yeni arkadaşlarda zaten oyunu bilmiyor olarak geliyor. Alsınlar ya iyidir. Ve istersen full gemi ver oyunu bilmedikteen sonraa hepsi boş :rolleyes:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ocak 2019
    Manitu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.