son reset

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ş-a-h-i-n-b-e-y tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. son resetten sonra oyuna giremiyorum çerezler dns ön belleyi . bilgisayarı yeniden başlattım yinede giremiyorum.

resetlerden sonra neden bu şekilde sorunlar yaşanıyor oyuncular neden bazı şeyleri silmek gibi engellerle karşılaşıyor.teknik ekip ne iş yapıyor sorunu kendilerinin çözmesi gerekken neden oyunculardan birşeyleri silmesi yada yüklemesi isteniyor anlamıyorum.

forum adminleri sözüm size deil tabiki yetkili kim varsa onlara iletirseniz sevinirim

2. Şuanda oyuna giriş yapılamıyor biraz ilgilenebilirmisiniz ?

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Çerez vs gibi durumlar bilgisayarınızda mevcut olan bir durum.Eğer silmezseniz bu tür sorunlarla karşılaşırsınız.Size verdiğimiz bilgileri yapmanız uygulamanız gerek benim işimmi diye geçerseniz oyunda sorunlar yaşarsınız bu şekilde.

İyi forumlar

4. ben benim işim veya benim işim deil diye birşey yazmadım. neden bu şekilde sorunlarla karşılaşıyoruz.
    onu anlatmaya çalışıyorum.
    teknik ekibiniz bunu neden kesin bir çözüm yoluna ulaştırmıyor

5. Merhaba ;

Oynamış olduğunuz oyun üst düzey bir flash player oyunudur. Browser oyunlarda hele ki flash player üzerine kurulu oyunlarda bu tür sorunlarla sıklıkla karşılaşılıyor. Ben şahsen teknik ekibimizi yürekten kutluyorum 8 senedir bu oyunu ayakta tuttukları için.

Ben oyuna şuanda sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum, sizde

Çerezlerinizi temizleyiniz
    Flash Player'ınızı güncelleyiniz
    Modeminize reset atıp farklı bir tarayıcıdan deneyiniz
    Anti Virüs programınızı devre dışı bırakınız

Keyifli Forumlar.