Son Zamanlarda Artan KÜRTÇE Nikler ve Klanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MRTBY tarafından 20 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MRTBY

MRTBY User

Çok hassas bir konu;
    Eğer oyun kurucuları bunun önlemini almazlarsa, sıkıntılı durumlar olacaktır.
    Bütün serverlarda gittikçe çoğalmaktadır.
    Maalesef bunun sadece bir oyun olduğunu unutanlar yüzünden, oyunun amacından sapmasına bugün izin verilirse, yarın çok geç olabilir.

****** Zirevede

Klan ismi:******
    Klan kısaltması:[****]
    Kuruluş tarihi:2014-10-21 19:07:43
    Clan-Leader:*******
    Üye sayısı:
    Klan rütbesi:
    Şirket:
    Sadece bir tane örnek verdim. Kürtçe olarak klan araması yaparsanız ve hassas kelimeleri (****vb.) aratırsanız, sonuçlar sıkıntılı. Ayrıca bu kürtçe nikleri, CM ler ve ADMİN ler chatte görüyorlar, uyarı yapılmazsa, gerçekten ortaya vahim sonuçlar çıkacak.

Rica ediyorum.

Bu sadece bir oyun, siyaset yapılacak bir yer değil.

Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.

SADECE BİR OYUN BU, STRES ATMAK İÇİN, STRES YAPMAK İÇİN DEĞİL.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Mart 2015
  2. Katılıyorum size. Gitgide çoğalmaya başladı ve hergün abartısız hergün chatte siyasi tartışma oluyo bu nickli üyeler yüzünden. bunun önüne bir an önce geçilmesi gerekir.

MRTBY bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forum üzerinden Nick ve klan ismi vererek konu açmak yasaktır.

Şikayetçi olduğunuz Nick ve Klan ismini supporta bildirirseniz gereken yapılacaktır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.