Son zamanlarda gördüğüm bir kaç yeni ünvan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DonsuzMuhallebi tarafından 28 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar Etki Savaşı etkinliği geldiğinden beri Kurumsal Aktivist ve Yangınsavar gibi ünvanlar gördüm. Başarılar sekmesinde bu ünvanlara rastlamadım
    Nereden alacağım? Ne yapmam gerekiyor? Yeni gelen, ismimin üstünde beni muhteşem gösterecek başka ünvanlarda var mı?
    Sorularıma yanıt verir veya ilgili forum konusunun linkini atarsanız sevinirim :)
    Teşekkürler ~~

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Kişisel etki puanınızı arttırmanız lazım. Elimizde net olarak rakamlar yok ancak bu ünvanların sahiplerine sorabilirsiniz.
    BURAYI incelemek isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar

3. Ünvan sahipleride cevap verse 3-4 gün önce öğrenmiştim :S

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Kendi gemimde denedim ve Başarılar kısmında Etkinlik / Nüfus savaşında ki ünvanlardan bahsediyorsunuz. Ancak Orada yazan yazılar değil farklı ünvanlar yazıyor. Mesela ben Ralli Turu Başarısını kazandım. Bunu ünvanlar yerinden kullanmaya basınca oyunda Kurumsal Aktivist olarak gözüküyor.

5. Merhaba ,

Resimdeki gibi Başarılar > Etkinlikler kısmındaki > Nüfuz Savaşı 2014 'e tıklayınca sağ kısımda başarılar çıkar.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.