Sonbahar Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ľαzαяυѕ tarafından 23 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bazı oyunlara sonbahar, ekim etkinlikleri gelmeye başladı. 2 yıldır oyuna girmediğim için darkorbit de öyle etkinlikler oluyor mu bilmiyorum eğer oluyorsa ne zaman gelir? Gelirse iyi olur çünkü artık sıkılmaya başlamıştım :) Pala topla kapı yap. topla yap fena sıkıyor insanı bir etkinlik gelse iyi olurdu.
    (Konuyu nereye açacağımı bilemedim.)

2. yapılıyor :) yakında kış festivalleri falan başlar yani 1 ay sonra falan :)

Ľαzαяυѕ bunu beğendi.
  3. Jameika-TR

Jameika-TR User

Sonbaharımız yokta kışımız var baharımız var yazımız var bide ramazan etkinliklerimiz var belki kurbanımızda olur :)

Ľαzαяυѕ bunu beğendi.
  4. Cevaplar için teşekkür ederim :)

5. Ekim ' in sonlarına doğru , Cadılar bayramı ile ilgili bir etkinlik geleceği kesindir diyebilirim.

Onun dışında bu Kurban bayramında da bir etkinlik yapılır büyük bir ihtimal ile

Gerisini de arkadaşlar zaten açıklamış :)

6. Kurban bayramında yapsalar yapsalar uri çekince tasarım veren etkinlik gibi şeyler (Geçenlerde olmuştu ya :D ) yaparlar.

7. StorMHawsK

StorMHawsK User

Kurban bayramında, yıllık özel bayramlarda lütfen etkinlikler olmasın.Arkadaş her etkinliklerde farkı takıyorlar bana. (Şaka bir yana gelsin oyun canlanır )

Jameika-TR bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Oyunda değişik aralıklarla ve belli özel gün yada zamanlarda bir takım etkinlikler düzenlenmektedir. Bekleyip neler olacak hep birlikte göreceğiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.