Sonraki Adım(bol uri kasma)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -muco1071- tarafından 19 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -muco1071-

-muco1071- User

Merhaba şu an gemim
    34 lf4 10-15 cıvarında 6-7 lvl geliştirme
    20 bo2 8 lvl geliştirme
    10 havoc
    10 hercules
    10 iris hepsi 16 lvl geliştirme
    31 arge
    ilk olarak bundan sonra ne yapmam gerekir diye soracağım? kendimce uri biriktireyim 2 haftada bir genelde geliştirmelere indirim geliyor o zaman geliştirme yaparım diye düşündüm
    siz ne önerirdiniz?
    birde kutulardan-spaceballdan-palladiumdan gelen gg leri hangi kapıda kullanayım şimdilik rütbe puanıyla ilgilenmiyorum urudium için hangi kapı avantajlı olur?
    uri kasmak için cubikon dışında hangi seçenekleri değerlendirebilirim ne önerebilirsiniz?(cubikonlar girdiğim saatlerde genelde dolu oluyor ayrıca klanım baya bi savaş içerisinde o yuzden rahat edemiyorum cubilerde)

2. Merhaba ,

Eğer alabilirseniz İndirim Avantaj Paketi ve yoksa VIP alarak toplamda %25 + %5 = %30 indirim elde etmiş olursunuz. Geliştirme indirimi çıktığı zaman %25 daha eklenerek %55 olur ve daha düşük maliyetle geliştirme yapabilirsiniz. Tabi ki geliştirmeler için yeterli uridium olması gerekiyor veya mevcut olan uridium'un yettiği kadar geliştirme yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. -muco1071-

-muco1071- User

sorularım kalmış indirim ve premium paketlerini alırım zaten geliştirme indirimi esnasında o tamam da uri kasmak için tavsiyeler verirseniz bu tavsiyelerden hosuma gidenleri yapmayı dusunuyorum kutu bi sureden sonra sıkıyor palladium zaten oyle cubi bulmak zor bunlar dışında uriyi biriktirebileceğim bana en uygun yer neresi olabilr bunu sorayım bari bitek.

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Gerekirse klandan çıkın 1 hafta boyunca sadece cubikon kesin. x-7 Haritalarında boss kristallon kesin. Boss kristallon cubikondan daha hızlı kesiliyor ve daha hızlı çıkıyor. Cubikon kesemezseniz boss kristallon iyi bir seçenek.

Grup halinde low kapısına girin seri seri yaparsanız kısa sürede yüksek miktarda uridium kasabilirsiniz.

Ice Meteroid çıktığı zaman klandan çıkın Ice Meteroid kesin. Ice Meteroid etkinliklerini kaçırmayın.

Çılgın cubikon etkinliklerinide kaçırmayın oda güzel uri kasmayı sağlıyor.

Kutu bir süreden sonra sıkıyor demişsiniz. Sıkılana kadar kutu toplayın o ara seprom birikirse seprom atarsınız gemiye kutudan çıkınca yaratık kesmeye başlarsınız.

Aynı şirketten 4 veya 5 kişi bulursanız 5-2 haritasına gidin herkes bir kişinin üzerine uçsun 1 kişi yaratıkları çeksin hepiniz pet atın. Bu sayede yine iyi uridium kasılır.

Bir miktar uridium biriktirdiğiniz zaman eğer kapılara indirim gelirse Alfa beta ve gama kapılarını yapın. Uridium devir daim olur belki kar edebilirsiniz bile.

Konu açık kalsın diğer üyelerde fikirlerini sunabilirler.

İyi forumlar.

YenilMezleR- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.