Destek Sonsuz kapı etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►Los-Angeles-Lakers◄ tarafından 9 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar merhaba ben test sunucusunda fazla bir şey deneyemedim de kapıya girerken konfilerinizi nasıl ayarlıyorsunuz birde burgu mu güve mi dönüyorsunuz en son hatırladığım güve AI lere etki etmiyordu...lazer olarakta full aa1 mi yoksa karışık mı giriyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum

2. Bende gelen cevapları bi inceliyim ilk 1 yıldır oyuna ara vermiştim yeni girdim :D Eğerki güve etki etmiyorsa nimesis ile girilmeside bi yandan mantıklı geldi bana

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuzu konuşmacı köşesine taşımış bulunuyorum. Genel bir tavsiye olarak geminizi hafif savaş düzeni ve kaçış konfigürasyonu olarak dizmenizi tavsiye ediyorum. Kapıdan gelen desteklerin bir standarttı olmadığı için ilerleyen tecrübeleriniz ile geminizin konfigürasyon ayarlarını daha iyi yapacaksınızdır. Lazer olarak AA-1 lazerlerini kullanabilirsiniz etkilidir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Nisan 2020
    Luminous bunu beğendi.
  4. adeniza

adeniza User

Sonsuz kapıyla ilgili genel bilgi linki var mı?

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Detaylı etkinlik rehberine Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.