Soru "Mustafa Topaloğlu seni aksiyona çağırıyor!"

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Onur74 tarafından 8 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Onur74

Onur74 User

Sagolsun Kale açıklamayı yapmış ama benim hesabın ana serveri macaristan olan hesabıma neden türkçe gelsin he , onuda geçtim içerik türkçe yönlendirilen server ise yabancı buna açıklık getirirseniz. (Genel kullanıcılara gönderildiyse neden türkçe ? ) Moderatörlerden ricam konu kilitlenmezse sevinirim.(Sürekli konu açmaya ne gerek var.)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2014
  2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Aynı hesap üzerinden TR1 de oynuyorsunuz ve TR2 de de aynı kullanıcı üzerinden hesap açtınız ve oynamıyorsunuz diyelim. Bu kampanya sadece TR2 de bulunan hesabınız için size mail olarak yollanmış demektir. Dolayısıyla siz kampanya mailine tıklamanız halinde hediyeler TR2 de bulunan hesabınıza yüklenmektedir. Serverlar örnek olarak verilmiştir.

Keyifli Forumlar

3. Onur74

Onur74 User

Üyelik yabancı serverde neden içerik türkçe ?

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Sistemdeki ip adresiz TÜRKİYE'ye ait olduğundandır.

Keyifli Forumlar

5. Merhaba ,

İlave olarak hala yeterli cevabı almadım diyorsanız bu soruyu gerekli bilgilerinizle birlikte support'a bildiriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.