Sorular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®±•ÑéxØÑ•±® tarafından 27 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben oyuna ara vermiştim tekrardan başladım hesabın son durumu bu;
    Suan leo var kullanıyorum.3m para ve 6.5 k uri var Neler yapmamı önerirsiniz?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerimizden fikir almak istediğiniz bu tür konuları , Yeni Başlayanlar kısmına açınız

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. titans___

titans___ User

skyı tamamla sarı taş at

4. Ne yapman gerektiği belli lf3 bo2 ve elit hız alacan sonrada iris. Elit hız diğerlerinden ucuz olduğu için (açık arttırmada) ilk hız jeneratörü alabilirsiniz.

5. skydan elde ettigim4 saatte 1 m bunu arttırmanın yolu varmı

6. 1m olarak ne elde ettiğinizi anlamadım ama rafinerleri sırayla artırırsanız taş üretimi artmaktadır. En fazla 20 lvl oluyor.

7. suan ambar sınırım 2000 bende 4 saatte bir promerium yolluyorum ve satıyorum 1.200 kusur ediyor.Bunu arttırmanın bi yolu varmı

8. Goliath gemisini alarak ve ekstra için ambar genişletme cpuyu alabilirsiniz. Bu sayede 3.000 ambar eder. Vipiniz varsa bu değer +500 daha artmaktadır ve 3.500 olmaktadır. Eğer uridium çekecek paranız varsa cidatel alıp dediğim gibi cpu ekleyerek büyük miktar ambarınız olur. Cidatelin ambarı cpu ile 8.000 olmakta vip ile 8.500.

9. goli alırsam leodaki gibi kasılabilirmiyim?

10. Eski haritalarda leo tercih edilir ama yeni haritaya geçecekseniz goli veya vega kullanabilirsiniz. Ambar istediğiniz için goli size uygun ve daha fazla silah slotu bulunmaktadır buda saldırınızı artırır. Ek olarak saldırınızı küçük bir miktarda olsa artırmak için lf3leri önce irise sonra flax droitine koyabilirsiniz zamanla aldığınız lf3leri droite koymanız saldırınızı biraz daha artıracaktır, 6 lvl droitde %10 hasar artırma sağlamaktadır. Yani normalde 150 olan lf3 droitde 165 oluyor.

11. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

12. Rica ederim. Başka sorunuz var mı ?

13. dediginiz gibi lf3leri diroitlere koydum 11lvlim ve sizce nerede en hızlı şekilde kasılabilirim ?ve goli almalımıyım ?

14. Ekipmanınız yeni haritalara yeterli olduğunu sanmıyorum bu yüzden eski haritada bir süre daha leo ile kasılmanız iyi olacaktır. Seri olarak eski haritada npc kesebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.