Sorularım Var

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Zoazaz, Jun 5, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zoazaz

Zoazaz User

Mrb Arkadaşlar eskiden DarkOrbit oynuyordum bıraktım.Tekrar başladım bilmediğim bir kaç şey var
    Örneğin Skylab da biriktirdiklerimizi illa gemimizin ambarına aktardıktan sonramı satacağız hızlı satımı yok mu ?
    Birde böyle bir şey duydum klan kurup klana satabiliyormuşuz hızlıca bu doğrumu ?

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Skylab'tan gemiye yollayıp sevkiyat bittiği zaman satabilirsiniz. Skylab üzerinden her hangi bir satış imkanı yok.

Klan kurup ya da her hangi bir klana girip hızlıca v.s. satma şekli de yok maalesef.

3. Zoazaz

Zoazaz User

Sevkiyat bitimi vs.Hepsinin satılması uzun zaman alacak gibi :(
    Birde Diroit ile Petin farkları ne ?

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sevkiyat normalde 4 saat sürüyorsa VIP olursanıza 2 saat sürer. Yani süreyi yarıya düşürür. Eğer takibini yaparsanız diyelim ki saat 19:00'da yolladınız 4 saat sürecekse 23:00'da sevkiyat gelmiş olur.

Droid (flax , iris , apis ve zeus ) içine lazer / kalkan filan koyabileceğiniz geminizle bağlantılı parçadır. PET ise insansız uzay aracı gibi bir şey diyebiliriz. :) Aslında forumdaki Açıklamalar/Sözlük kısmındaki konuları incelerseniz epey yardımı olacaktır. :D

5. Zoazaz

Zoazaz User

Sağol bilgiler için.AMBARIM 1500 Lük ama 3000 e cıkarttım 2 kat ambar modülü alarak ambarımı daha fazla arttırmak için neler yapmalıyım ?

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Standart ambarı büyük olan gemi alabilirsiniz. 2 kat ambar veren CPU ile 4000 civarı oluyor.

Thread Status:
Not open for further replies.