Sorularım var ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erenalp95 tarafından 8 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erenalp95

erenalp95 User

Öncelik olarak hovacın bana + sı ne
    bütüün diroitlerimde hovac oluras ekstra bir bonus var mı ?
    eğer 1 diortim olup ondada hovac varsa bu ekstra bonus geçerli olur mu

2. olarak

Merak ettiğim bisey var ben 5 tane 10 lw e ulasan arkadastan sonra 11 e ulasan 10 arkadaşa mı ihtiyacım var yoksa direk 25 kisi 12 lw olsa yetiyor mu ??

3. olarak

Kappa kapısıda ilk girişte herculus ve lf4 kesinlikle veriyor mu ?

2. 1) havoclar yanlız tüm droitlerinizde takılı olursa %10 vuruş bonusu verir tek ve ya daha fazla droitte olmasının anlamı yoktur.
    2)valla bonusa yönelen biri olmadıgımdan bilmiyorum
    3)kappada ilk kapı da olsa garanti vermez. Tüm kapılarda ihtimal doğrultusunda ödül verir.

3. 1.
    2. Davet edeceğin kişiler daha önce DarkOrbit'e üye olmamış olması lazım.
    3. Hayır kesin vermez. :

4. erenalp95

erenalp95 User

1. benim bütün diroitlerim bir tane ise %on bonus verir mi onu merak ediyorum ..
    2. Soruma tam yanıt alamadım simdi 25 tane darkotbite üye olmamıs kisi 12 seviyeye kasarsa bütün hediyleri alabilcek miyim ?
    3. Peki 2 veya 3 ödülü aynı anda almam mümkün mü hem herculus hem lf4 mesela

5. Evet verir.
    Bütün değil sadece 1 ay vıp, 2lf4, 1 havoc 200gg 10 ganimet 10k rsb 200 ema 10 saatlik kalkan hasar ve şeref desteği alırınsın.
    Sanırım evet.

6. erenalp95

erenalp95 User

zeta kadar sıkıcı bir kapı görmedim her ne kadar 4 kapı acmıs olsamda :D 7 hovac daha cıkarmak cok sıkıcı olucak . :) Kappa yapmak daha mı mantıklı

7. Bilmem bence her kapıdan hele birer kere yap ondan sonra herkules yaparsın. Bazıları herculesleri daha kolay fullüyor. Ama havoc da gerekli ...

8. erenalp95

erenalp95 User

Bütün kapılara hades ve kronos dağil mi . kronosa göre kapılara girmelimiyim bilmiyorum

9. İlk önce halkaları fulle kısacası istersen ama bence direk herculese yüklen :D hemen başla herculese

10. erenalp95

erenalp95 User

alfa beta zeta haklalarını aldım gamma ya cok az kaldı diğer 2 halka elipson la delta mı acaba

11. Boşwer onları yüklesn kappayaa :D

12. erenalp95

erenalp95 User

kappa icin minumum gemi özellikleri nasıl olmalı peki

13. Onu bilmiyorum her gün bi bölüm geçerek yapabilirsin hep yaratığın etrafından dolaş ben öle yaptım bi bölümünü zetanın 4 saat uğraştım :D

14. erenalp95

erenalp95 User

kamikase var bende cok uzun sürmüyor ama centroy biseyler var kappada en son onda naparım bilmiyorum

15. 4-5 saatini alır işte :D her gün bi bölüm yaparsın işte. Bn öle yaptım en azından :)

16. bende aslinda birseyler sormak istiyordum ama arkadaslar cabuk sinirleniyorlar kisaca soylermisiniz her kapidan teker teker yapmak mi yoksa tek kapiyi sürekli yapmak mi mantikli ve karli

17. erenalp95

erenalp95 User

hovacların herculusların fulse en karlısı alfa beta bence

18. havoc 2 tane hercules yok benim onlar da pek göüm de yok zaten ama bana ne gibi katkilarini olacagini da bilmedigim icin pek ilgi de duymuyorum acikcasi

19. erenalp95

erenalp95 User

hovac fullenince %10 hasar veriyormus herculus%15 kalkan fulleninc e%20 dp veriyorms

20. demekki benim daha cok uzun zamanim var fullemek icin zeus ta yok once onu almak istiyorum sonra bakariz gerisine

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.