Destek Sorularıma cevap arıyorum

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Mendes tarafından 31 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mendes

Mendes User

Hayırlı akşamlar,

Uridiumum çok fazla, ama neye harcayacağımı bilemedim diroit düzenimi alsam pusatmi alsam?

Venomum var, Zeta kapısı yapmak istiyorum ama kapı parçaları sadece alfa beta gamaya gidiyor diğer kapılara parça gelmiyor bunun sorunu nedir?

Zeta kapısını yapabilirmiyim sizce?
    1 normal lf4
    15 kararsız lf4
    istemediğinz kadar bo2 ve elit hız
    13 arge
    Kamikamze 2 level pet 7 level.

Kalp düzenim var açınca 325 k dp kalkanlarada sarı basınca 350k seprom basınca 400 e yaklaşıyor.

Vuruş gücüm 5 - 7 k arası. Bu konudada sıkıntı çekiyorum. Vuruş gücüm çok düşük bunu nasıl yükseltebilirim? (lazer geliştirme hariç)

Zeta kapısını yapabilecek gücüm varsa nasıl açacağım zeta kapısına parça gelmiyor ?

Şimdiden Teşekkürle.

2. Zeta kapısını rahatlıkla yaparsınız ben kendi gemimde zamanında irisler tam değilken lf3'lü gemide yaptım biraz zaman ister sadece.
    Hangi kapıdan parça çıkmasını istiyorsanız isminin üstüne tıklayıp zeta kapısı ise zeta kapısı yazan yere tıklayıp öyle enerji basınız.
    Vuruş gücünü zetadan gelen yeşil sandıkları zeus günde açarak hem droit parçası hem lf-4 çıkarıp geminize takarak yükseltebilirsiniz,arge'nizide kelle avcısı1 ve 2'ye vererek(+%16 hasar) npc daha fazla vurmak içinde uzaylı avcısına vererek hasarınızı yükseltebilirsiniz.
    Droit düzeni olarak da burgu düzenini alıp lazer hasarını %20 yükseltebilirsiniz
    Pet modüllerini 3 seviye'den aşağı almayınız ileride 2 seviye yerine 3 seviye almak zorunda kalacaksınız

Son düzenlenen: 31 Ocak 2019
    Mendes bunu beğendi.
  3. Zeta kapısını seçip basarsanız ona parça çıkar.

Mendes bunu beğendi.
  4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Üyelerimizin de dediği gibi zeta kapısı yapınız. Yeni başlayan oyuncular için zeta kapısı idealdir. Zaten geminizde zeta yapmak için uygun.

Keyifli forumlar.

Mendes bunu beğendi.
  5. Mendes

Mendes User

Peki ya uridiumu neye yatırayım? pusatmi alayım yoksa diroit düzenimi

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Droit düzeni alın, sonrasında arge yapmanızı öneririm.

İyi forumlar.

7. uzayl80

uzayl80 User

şu zetayı kafanızda büyütmeyin normal bir gemi rahatca yapıyor 2 confi kulan tamamdır uçuş düzenlerine gerek yok önce havokları tamamla sonra kappaya girer lf4 ve herkülü alırsın ortalama 20 kapı dönecen arge ve anahtar kasmak için elindeki uriylede direk zetayap derim pala işine girme toplatmazlar zeusda sandık acacan zetadan gelen anahtarla zetayı acmak için 1 ponexle yapcan 2 100 erli basacan baska türlü gelmiyor aynısı kappa içinde gecerli