SORUMSUZLUK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !BeTeR! tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. !BeTeR!

!BeTeR! User

hadi yayını düne aldınız o zmn neden Takvimede cuma yazıyosuınuz bugüne kadar hep yayınlar cuma oldu niye bunu bozuysonuz modum açın bakın ben twitchdeyim 25-30 arkadaş bu sorumsuzluktan şikayetçi

2. PORTOFİNO

PORTOFİNO User

Bu kadar sorumsuzluk olmaz ya!!
    Herkes orda yayın bekliyo ortada kimse yok.
    Amacınız ne sizin ne yapmaya çalışıyorsunuz..

3. !BeTeR!

!BeTeR! User

ayn abi yeter yani..

4. Facebook sayfasında açıklama yapıldı.Takip etseydiniz.Yoğunluk sebebiyle cuma günkü yayın perşembe gününe alınmıştır dediler.Bizde gidip kodumuzu aldık.

5. Not:Yayınla birlikte etkinliklerde bir gün kaydı.

6. Forumda açıklama yapıldı mı acaba? Facebook'u herkes takip edemez.

7. Aliens

Aliens User

Katılıyorum. Buradan da açıklama yapılması lazım. HAni herşey forumda bakınız diyorşar ya. Bunuda açılasınlar! Kaç dakikadır yayın bekledim. AYIP!

8. [​IMG]
    Sadece yorum olarak yazmışlar :D sonra böbürlenirler izleyici yok şu kadar izliyeciye ulaşıcaz vs bla bla seviyorum seni D:O

9. Tom_Cat

Tom_Cat User

TGC yayını yapılmış bence.çokta üzülmedim yani.

10. Haklısınız Sorumsuzluk iyice ilerlemiş ne vardı yazsalardı :(

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar ilk olarak gerek forum gerek facebook üzerinden ve chat panellerinden yayının perşembe günü olduğu duyurulmuştur ve biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek bildirimimizi yapıyoruz. Yaptığımız duyuruları okumak sizlerin elinde olan birşey

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.