sorun bir tek bende mi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve DERBEDER|AsL| tarafından 5 Ağustos 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna giremiyorum...ya oyuncular bu duruma alıştı yada kimse oynamıyor artık

2. Ben de Unity üzerinden direk giriş yapabiliyorum fakat Client girişi bir süre bekletiyor

3. Oyunda hiçbir şey düzgün çalışmıyor ki 1 haftadır. Supporta yazdım adam nickimdeki boşlukları silmiş çözümü bunda bulmuş şaka gibi :D

Son düzenlenen: 6 Ağustos 2026
    DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  4. Gemini

Gemini User

yorma be darkorbit ekibi

5. düzetlmek için çalışıyorlarmış ama genede şu (yülk) yazısını görünce çıldırıyorum :)

6. insanı oyundan soğutan hatalar bunlar

7. aynı durumu bende yaşıyorum kaç gündür oyuna girilmiyor

8. joetly

joetly User

valla iyice bıktırmış durumdalar. uzunca bir süredir sadece günlük görevleri yapmak için giriyorum 10-15 dakika takılıp çıkıyorum. yarım saatten fazla girmek için uğraşıyoruz.

9. FİNΛL

FİNΛL User

@Erlik 1 haftadır ping den oyun oynanmıyor etkinlik getirdiniz doğru düzgün yapamadık para yatırdık tp şp çektik hafta sonu hakkını alamadık ping den. ya bi tane Allahın kulu 1 haftadır bu oyunu neden düzeltmiyor karayolları gibi sürekli asfalt üstüne asfalt dökerseniz oyun 3 günde bir bozulur tabi.

10. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Forum üzerinden maalesef teknik bir inceleme yapamıyoruz; bu nedenle yaşadığınız teknik sorunları ve aksaklıkları doğrudan Support'a iletmeniz gerekiyor.

Genel bağlantı ve gecikme sorunlarıyla ilgili ise ekiplerimizin aktif olarak çalıştığını belirtmek isterim.

Bilgilendirme yapıldığı için konu kilitlenmiştir

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.