Sorun Bütün Sunucularda ise...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ߥ_________Ħ•Λ•Ќ•Λ•П tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sorun bütün sunucularda ise bugünkü jackpotu bu kişi PalestineShall... nasıl kazandı ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Haksız bir durum varsa gerekli işlemler yapılır mağduriyet giderilir.

İyi forumlar

3. sabahtan beri oyuna giremiyorum jackpota katılamadım benim hakkım yenmiş sayılıyor

4. Ana sayfayada girmiyor allahım yarabbim

5. haksız bi durum varsa gerekli işlemler yapılmaz mod.. üstü örtülür sümen altı yapılır. sende biliyosunda neyse ben daha fazla konuşmayım

6. zorask

zorask User

aynen 4 saattir oyuna giremiyoruz

7. ayıptır ya gerçekten

8. bu turnuva iptal edilmezse (bunca oyun hatasına rağmen) darkorbit`in güvenilirliğinden gerçektende şüphe duymaya başlıyacam.

9. nere gideriyonuz arkadaş kaç saattir bekliyoz insanlar para weriyor buna adamın asabını bozmayın adam gibi açıklama bile yapmıyorsunuz çoçuk değiliz biz o kadar hazırlık yapıyoruz jackpot için millet beleşten kazanıyor illa hukuki yerlere mi varsın olay

10. Merhaba ,

Oyunla ilgili sıkıntı genel olarak yaşandı fakat oyunda olanlar yada bağlantısı kesilmeyenler olmuş olabilir. Fakat bu sorunun yaşandı zaman aralığında giriş yapmak isteyenlerin hepsi giremedi.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.