Sorun Oyunda Mı Bende Mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -T!TANYUM- tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -T!TANYUM-

-T!TANYUM- User

Merhaba. Benim başka bir hesabım var. Genelde Türkiye 5 sunucusunda oynarım. Önceden aynı hesapta Türkiye 2 sunucusunda oynuyordum. Geçen gün tekrar o sunucuya girmeye çalıştım. Fakat beni tekrar ana sayfaya gönderdi. Birçok kez denedim fakat olmadı. [​IMG]

Ardından acil bir işim çıktı ve Darkorbit'i kapattım. Geri gelince girmeye çalıştım fakat en son bu sunucuya girdiğim için beni sürekli bu sayfaya yönlendirdi. Bunu düzeltmek için ne yapabilirim? Lütfen acilen yardım edin.

2. Resim çok küçük link görünmüyor.

3. o serverdeki hesap kapanmış o serverde ilegal bişiler yapmışsın hesap kokten kapanmış support yaz ( resimde gorulmuyor link sonunda calldown varmı oyle bir yazı varsa support yazın açarlar )

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu konu hakkında lütfen support ekimize mail atınız. Ekimize mesaj atarken id, server ve nick belirtmeniz önemli rica olunur ve sorununuzu açıklayıcı bir şekilde yazınız.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.