Sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SLayer_81 tarafından 1 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SLayer_81

SLayer_81 User

Hangar dan Ekipman bölümüne girdim daha sonra droit e tıkladım tamir et demek istedim fakat bu mümkün olmadı ne yapılabilir? 8 irisim droitlerimden bazıları 5 levele düştü hepsi düşsün diye aynı hasarda olsun diye diğerleri ni de tamir etmek istedim ama tamir et butonuna tıkladığımda sıkıntı oluyor resim yüklemek istedim buraya ama başaramadım

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Uygun miktarda uridium veya tamir kuponu mevcutmu acaba ?

İyi forumlar

3. SLayer_81

SLayer_81 User

bak ben şöyle yapacağım betayı bide gammayı tamamlayacam daha sonra atlamaya hazırla dmeyecem daha sonra 200 enerjide alpha yapcam bu durum sakıncalı mı?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Onların parçalarının dolması artık onlara çıkmayacağı anlamına gelmez çıkmasada şansı devam etmektedir.

İyi forumlar

5. SLayer_81

SLayer_81 User

sakıncalı değil kısacası ? :D

6. Merhaba ,

Hasar seviyelerini sık sık kontrol ediniz. Her patladığınızda eğer oyun genelinde hasar almasını engelleyen bir uygulama yoksa droitleriniz hasar alır.

3-5 patlamada kontrol edin ve tamir ettirdiğiniz zaman pet seviyesi bir level geriye düşer.

Hasar seviyesi %90 civarı olduğunda hepsini tamir ettirin.

Kapıyı yerleştirmeyip enerji kullanabilirsiniz. Fakat bu iyi bir taktik midir bilgim yok uygulamadım.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.