sorunlar sorunlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 7 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

darkobrit URI alimini keselim oyuna girmeyin olsun bitsin her gun Burda dert yanacaginiza birakin gitsin bunun darkobrit onemlimi onemsiz bence neden

almanya bizi onemsemiyor niye uri aliyorsunuz daha
    oyundaki sorunlar bitmiyor neden darkobrit botlari izin veriyor cunku bot darkobrit gelir elde ediyor aylik 15 euro bota para verenler var kamu goruyor yaratik kesiyor ayreten vip indirim katlayici satiyor busru gelir elde ediyor fair Play diye yola cikdilar turkurduklerini yaladirlar niye para

daha bu oyunun neyni oynuyorsunuz darkobrit demek cebinize zarar demek aklinizi basiniza alin uyanin artik siralama albay genral bos

birde durum almanya turkiye ekibine takmiyor gibi geldi bana almanya turk servlerine satiigi botan koselik oluyor

cikardiklari etgliklere bakin cocuk kandiriyor lar sizde her gun Burda yaziyorsunuz kapi ne Zaman gelecek diye

siz Boyle yaptiniz surece bu oyunda hic birsey duzelmez devam edin uri alimina vip indirim

Burda yazmaya

adamlar bann 6 yil sonra attilar geri 658 heabi acdilar

bu oyun son gunlerini yasiyor buna inanin Adam kasaya giren paraya bakiyor serverde ne olmus nebitmis umurunda degil kendileride biliyor oyun bitiyor

uyan TR serverleri magdur oluyorsunuz kendize gelin

2. KATALONYA

KATALONYA User

Bu oyunu bildiğime emin değilim ama oynadığımız oyunda böyle şeyler olduğunu duymuştum :D

3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle iyi akşamlar, öncelikle size şunu bekirtmek isterimki oyundaki olan sorular sıkıcı bir durum ben bile bazen oyuna girdiğimde donduğunda sinir olabiliyorum ama elimden birşey gelmiyor nejadar bu bünyede yetkili olsak bile.

Ama size iyi bir haberim varki bu sorunlar yakın gelecekte düzelecek buna eminiz bu çok uzun bir süre deil merak etmeyin sizi çok iyi anlıyorum.
    Fakat Tr ekibini aşan bir konu oyun sorunlarını çözemiyoruz.
    Lütfen mesajmı anlayışla karşılayın ve sakin olun bu tür konular açılınca sorunu dile getirmek isteyen kişiler çoğalıyor çoğaldıkça bizlerde sürekli aynı şeyi yazıyoruz ve robotcasına cevaplar veriyoruz oyundaki sorunlardan haberimiz var birbirimizi kırmadan yazarsak daha iyi olacağını düşünüyorum.

Sabır en büyük erdemdir demişler.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.