Sorunlar - Telafi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JuniorTurko36 tarafından 1 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba 2 gündür kapılara giremiyoruz heryerde sorun ve oyun bugları var sözde bu hafta çifte vardı ve 2 gündür kimseler kapılara girmiyor ve geminin kronos tacı gitti birleştir sorunlu bunlar sorunların bazıları raporlayalım diyorsunuz ama hiçbir telafisi özrü yok

bunlar ne zamana kdar oyunu rezil etmeye çalışacaklar oyunu bırakalımmı şansen konuşmuyorum tekil değil herkez öle düşünüyor

the-Godfather-KaaN™ ve zalim bunu beğendi.
  2. Birleştirden zesusu alamıyorum şu an bekliyorum hala

the-Godfather-KaaN™ bunu beğendi.
  3. titans___

titans___ User

benim de indirim bugün dolucak birleştir açılmıyor bu özellikle mi yapılıyor zaten birleştir uzun süryor oyun da foruma girip hata sorun okumakdan adminler de bıkmıştır onlar da napabilir bu ara iş yok diye girdim de bazen nalet edyorum ya botcular mosue programından gemi yi bir ara göryom donuyor bilgisayar iptal açıp kapatyordum 10 dakka da böyle geçyor oyunu açyorum öyle oyun bana bakyor ben oyuna en sonunda psikolejik tedaviye ihtiyaç duyucam ızdrap oluyor botçu gelyor kesilmeden de kaçınca adam zıbıtyor ego tavan illa kesicek cpu kullanyorum kesemeyince ne oluyor çok uğraşınca bilgisayarı kapatyorlar oyuna giryorum bak uğraşma diyorlar hani bunlar oyuncu mu manyakmı hani hile ile uri kasanı da anlıyorum da bu program kullanarak oyuncu kesince sen ne halt yapmış oluyorsun altta mayın bırak kes bravo müthiş ya böyle program oyuncuları şahane oyuncunun piri efendisi şahı kralı müthüş muhteşemliğin abidesi yani anlatıcak kelime bulamyorum bu bot la oyuncu kesenler nasıl şahane olduklarını anlatmak için kelime bulamyorum tebrikler aynen ya oyun zaten rezalet yetkililerin yetkisi yok sorunu iletmek dışında o sorunlar da artarak devam edyor oyunun sahibi de şahaneler şahanesi .

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlgili sorunlar merkez ekibe iletilmiş durumdadır. Telefi isteğinizi anlıyorum ve hak veriyorum merkez ekip tarafından telefi ödülü verilirse Forumdan duyurusunu yapacağız lütfen forumu takip edin.

İyi Forumlar.