sorunlar

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve paneterrrrr tarafından 4 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selam bu oyundaki sorunlar ne zaman cözülecek merak ediyoruz oyuna giremiyorsun hafta sonlari vip indirim veriyorsunuz oda bosa gidiyor

tutucular devam ediyor
    botlar her yerde genaral gemiler bota

etkinlik yapiyorsunuz kutu yada baska birsey hep hileciler kasiyor
    bize dediniz sabir edin nereye kadar edelim

bann atiyorsunuz göstermelik 10 15 kisiye olay bitiyor

bu kisiler para veriyorsa bizde veriyoruz daha kac kisiyi oyundan sogutacaksiniz merak icindeyiz
    simdi 2 hafta vip yada indirim verdik diye olay bitmiyor
    BL haritalarina girip bakin suan hafta sonu kapi yapmanin uri cekip kapi acmanin faydasi yok cunku adamlar 7 -24 bot kulaniyor

suan uri cekip kapi yapanlarda kalmadi

oyun savas oyunu aksiyon oyunu oda kalmadi ben sabah aksam botmu kesecem ozaman oynamanin anlami yok

bir an önce botlar tutucular care bulmaniz gerek

x-men-77 bunu beğendi.
  2. merhabalar oyun uygulaması kullanırken sayfa donuyor ve düzelmiuor mecbur kapatmak zorunda kalıyorum tekrar actıgımda sorun aynı surekli oyun kitleniyor bukonuda sizden yardım istiyorum ne yapmam gerekiyor ne yaptıysam duzelmedi
    şuan da internet tarayıcıdan oynaya biliyorum mecburen bu şekilde oyun oynamanda sorun oluyormu cesazı falan varmı

3. 503 Service Temporarily Unavailable bu nedir?
    başka oyuncular rahat oyuna girebiliyor ve oynayabiliyorken ana sayfa giriş ekranı geliyor nik şifre sonra sayfada bu yazı kalıyor.zorluyorum yenile yapıyorum açılır gibi yapıyor oyun sayfası açılmıyor ana sayfayı yeniliyorum yine bu yazı ama başkaları çok güzel oynuyor?
    garip çok garip