SORUNLARI NEDEN OYUNCULAR COZSUN

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve •●MaÐøX●•DO●•«-✘. tarafından 14 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 4 aydır ekipmana giriş sorunu yaşıyoruz supportun bana verdiği cevap item fazlalığindan dolayı giriş yapamıyorsunuz diyorlar ve item silmemi istiyorlar fakat şöyle bisey var itemleri benim silmemi istiyorlar ekipmana giriş yapamıyorum ve oyun içinden de burlestir kısmından da item silme olayi olmuyor bunu nasıl yapacağız çok merak ediyorum olayda 2 tur saçmalık mevcut birincisi item fazla diye ekipman nasıl kilitleniyor ve giriş yapılmıyor 2.ci si ise oyuncuların elinde panel yok hicbirsey yok ekipmana girmeden oyun içinden silme işlemi yapmadan bunu nasıl yapacağız 4 ay boyunca sorunla ilgili herseyi söylediler yazılım hatası var yama olacak dediler olmadı oyuna pet tasarımı veya bir geminin yüzlerce tasarımını getirmekten başka bir tecrubeye sahip değil sanırım oyun yönetimi ki n sorunumı 4 aydır çözülmüyor

2. smoonrise

smoonrise User

Bu şikayet son zamanlarda forumda birden fazla olarak dile getirilmeye başladı , sınırlı bilgi imkan ile bazı fikirler çözümler denedik önerdik ama çözüm olmadı olmuyor maalesef , sistemsel sorun ve merkezin teknik ekibin çözmesi gereken bir sorun aynı şuan amd ekran kartı kullanıcıları maduriyeti gibi , daha bugün yeni sürüm geldi güncelledim ama yine istemci açmıyor , envanter erişim sorununu 4 aydır çözülmüyor ise bence imkanınız varsa araştırıp Tüketici hakem heyeti - Cimer veya maddi imkan varsa avukat ile mahkemeye verin şirket düşünsün sonrasını , şikayetleri kabul için yıllardır almanya hamburg mahkemesidir diye söylüyorlar ama çok emin olmamakla birlikte eski yazılanlardan yola çıkarak maddi kazanım imkanı belki olmaz ama TR sunucuları erişim yasağı olur veya başka açılardan yaptırım olur şirkete bir ceza veya sınırlama getirilmesi v.s. olabilir araştırmak gerekir diye düşünüyorum .