Sorunların Nedeni Forum Çalışanları Değil.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ⭐ṜĀPŦŌṜ⭐[ƘURƬ] tarafından 23 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet şuanda oyuna giremiyorum ama bunun suçlusu buradaki forum çalışanları değil. Sinirleniyoruz, emeğimiz boşuna gidiyor ama buradaki arkadaşlarımızda oyuncu ve onlarında emekleri boşa gidiyor. Kısacası aynı gemideyiz arkadaşlar bunun farkına varın. Bize bunları yaşatanlar Almanya da.Elbette buraya girmeyin, ya da giriyorsunuz böyle şikayet konuları açmayın demiyorum... Bunu yaparken forum çalışanlarımızı kırmayacak, üzmeyecek bir şekilde yapalım lütfen. Tek yapabileceğimiz bunları buraya yazarak forum çalışanı arkadaşlarımızın rapor göndermelerini sağlamak ve telafi amaçlı kupon kodu istemedik tir. Neden bunu söyledim diye soracak olursanız tek yapabilecekleri bunlar. Hepimiz aynı gemideyiz. Bütün bu yaşanan olumsuzluklar hepimize yapılan bir haksızlıktır. Bu sorunlar yaşanırken forum modu arkadaşlarımızın özel bir sistemimi var ? Onlarda giremiyor oyuna, onlarında kapıları patlıyor :)

Ayrıca bize yapılan bu haksızlıklara karşı bir önlem alınabilir ama bunu yönetecek birisi lazım.

Bir grup lideri gibi.

TR sunucularının hepsini kapsayacak bir platform (face sayfası ya da gurubu) kurulmalı.

Bu gibi ciddi seviyede oyun sorunları yaşandığında boykot amaçlı belirli tarihlerde vip ve güçlendirici gibi bir çok hizmeti oyundan satın almamak lazım.

Sorunların yaşandığı sürelerde DO TR sunucularından gelen normal gelirlerin azaldığını, düştüğünü gören firma buna göre hizmet kalitesini yükseltmeye çalışabilir.

Bunlar ufak öneriler... Taslak gibi düşünebilirsiniz. Bunu neden diyorum diye sorulacak olursa :)

Hemen profesör olan arkadaşlarımız düşecek buraya yok efendim böyle olmaz, yok efendim hayal mi kuruyorsun sen ? :D Yahu taslak...

Her neyse bu konuyu açma nedenim;

Aynı gemide olmamıza rağmen, hiç bir suçu günahı olmayan, tamamen iyi niyetli forum çalışanı arkadaşlarımıza yönelik hitabın kötü olması ve samimiyetlerine karşı ön yargılı bir şekilde davranan arkadaşlarımızı bir nevi uyarmak içindi. Uyarmayı bile olumsuz anlamda anlayacak bir milletiz. Uyarmaktan kastım fark ettirmek, farkına varılmasını sağlamak.

Aynı zamanda bu post atına yazılacak mesajlarda lütfen iç güdüsel karşıt görüş psikoloji gereği, sırf olumsuz anlam düşürmek, sırf yanlış olduğunu kanıtlamak amacı ile yorum yapmamanızın için sizden aciz kişiliğimle ricada bulunuyor hepinize mutluluklar diliyorum. X4 RSB niz bol olsun... :D

Son düzenlenen: 23 Eylül 2018
  2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Evet sayın arkadaşlarım yerden göğe kadar haklısınız, bazı sorunlarımız var server birleşmesinden kaynaklanan lakin bunları biz forum mod ları olarak rapor ediyoruz Bizlerinde burada hesapları var ve bizlerde oyun oynuyoruz tıpkı sizler gibi.Burada ironi yapmakla hakaret etmekle bizlere ,sorun çözülmüyor. Bizim görevimiz burada sizlere bir şekilde hasbel kader yardımcı olmaktır. Bizler sizlerin ricanızı nasıl kırmıyorsak yanınızda oluyorsak sizlerinde bizlerin yanında olmanız lazım.Bizlere yardımcı olmanız sabırlı ve özverili olmanızı temenni ediyorum. Tamam para veriyorsunuz ,bizde para veriyoruz hakkınızı istiyorsunuz ama bizlerde istiyoruz. Lakin bizler bazı arkadaşlar gibi asarım keserim bırakırım tarzında değil sabırlı ve özverili olarak düzelmesini bekliyoruz. Sizlerden tek ricam ,medeni şekilde tartışarak, sorunlarınızı iletirseniz bizlerde ilgili birimlere rapor edebiliriz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Eylül 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.