Sorunlu Jackpot Yine Sorunlu Jackpot Yine Sorunlu Jackpot Halada Sorunlu Kalcak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «¤Ħ.ã.Ÿ.ã.Ŀ.é.Ŧ¤» tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yav bu nasıl iş ya jackpota kayıt oluyorum jackpot başlamadan 2 saat önce oyuna girmiyor jackpot başlıyor hala oyunda yokum zaman geçince kaydımı siliyor sonra oyuna giriyor böyle işmi olur Allah'ını seversen yaa . 1 ay değil 2 ay değil 5 aydır adam akıllı giremedik gitti jackpota yaa ya oyun donar ya oyuna almaz ya destek çıkmaz yada ertelenir böyle işmi olur yaa okadar hazırlık yapıyoz alacaklarımızı alıyoz hepsi boşa gidiyor ya madem böyle yapcaksınız geri verin harcadığımız uridiumları böyle işmi olur yaaa :(:(:(

polatalemdar311 bunu beğendi.
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Oyundan kaynaklı bir hata oluştuysa eğer bu DO ekibi tarafından biliniyordur. Geçen seferde oyundan kaynaklı oluşan hata telafi edildiyse harcadığınız uriler/destekler boşa gitmeyecektir diye düşünüyorum. Katılmadığım için bilemiyorum nasıl bir sorun var, bilgide gelmedi henüz, ancak genel bir teknik sorunsa zaten sorunun oluştuğu zamana kadar yenilmeden gelen oyuncuların hakları yanmayacaktır. En azından bir önceki jackpotta bu böyleydi. Kişilere enerjiler, kappa destekleri verilmişti.

Lütfen forumu takip etmeye devam ediniz. Ayrıca konuyu üstlerime bildireceğimi bilgilerinize sunacağım.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.