Sorunu çözdüm

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve _Zeronix_ tarafından 27 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Yaklaşık 1 haftadır irislerin level atlayamamasıyla ilgili bir problem yaşıyordum,puanlarda artış gerçekleşmiyordu.Support da günlerce oyaladı ve bir şey bulamadı.Sorunu az önce çözdüm. ''Solaris'' gemisiyle yaratık kestiğinizde irislere puan eklenmiyor,onun dışında başka bir gemiyle kestiğinizde puanda bir sorun olmuyor. Sorun Solaris gemisi,durumu raporlayın da sevinsin *** Kilitlenebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Şubat 2020
    ateistkeci bunu beğendi.
  2. Sorununuzu çözmenize sevindim. :)

_Zeronix_ bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözülmesine sevindim, sorununuz ile ilgili arkadaşlarımız mutlaka bir inceleme yapmıştır, 2 iş gününden fazla süre alan sorunlar Teknik Ekibe raporlandığı için gecikmektedir. Sorununuzun geçikmesi Support ekibi hakkında uslubunuzu bozmanızı gerektirmez. Lütfen bundan sonra yetkililer hakkında ki uslubunuza dikkat ediniz.

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.