sorunum hala devam ediyor..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Makaveliiii tarafından 26 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tekrardan merhaba. supporta mesaj attım fakat otomatik cevap geldi sss bölümüne bakın diye oraya baktım arastırdım bulamadım sorumun cevabını. sayın modlar . bankamatik kartım ile alışveriş yapabilirmiyim ? internetten arastırdım akbank neo kart ile alışveriş yapılabilir diyor hem yurt içi hem yurt dışı sanal danda yapılabilir diyor fakat ben bu oyuna yapıcagım için yöneticilerin kesin yapılabilir demesini bekliyorum . % 100 emin olmak için yani yoksa bosa umutlanmayayım..

2. peki bankamatikle alışveriş yaptım . bankamatikteki kartımdaki para gidiyormu otomatik yoksa ay sonu bir kagıt gelip bankayamı ödüyorum varmı bi bilginiz sayın kıyamet ?

3. Merhaba ,

Forumdaki teorik bilgilerin dışında ekstradan bilgim yok maalesef. Yani S.S.S konularındaki yazanlardan farklı bilgim yok.

Fakat Banka hesabınızdaki paradan kesilmesi gereken miktar belli bir süre içinde kesiliyor olması lazım.

Daha önceden ATM'den havale yaparak E-pin alıyordum ve alacağım o şekilde alıyordum. Bankamatik v.b. ödeme yöntemleri hakkında net birşey diyemiyorum.

İyi forumlar.

4. peki tesekurler konuyu lütfen bir süre kapatmayın belki arkadaslar yardımcı olurlar bana..

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bankamatin kartınız hangi bankanın ise o bankanın müşteri temsilcisi ile görüşüp kartınız ile alışveriş yapabilmeniz için yurt içi ve yurt dışı online ödemelerinizi açtırmanız gerekmektedir.

Keyifli Forumlar.

6. selam, bankamatikten ödeme yapabilmen için bankanın müşteri temsilcisi ile görüşerek açtırman gerekiyor yoksa hata mesajı alırsın.
    bankamatik kartı ile uri alımı yaptım, sorun yoktur.

7. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.