Soverigen

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Kral-87, Jan 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kral-87

Kral-87 User

dükkanda geziniyordum gözüme takıldı yeni gelen tasarımlardan EIC inki çk güzel gözüküyor ama ben vruyum onu alsam yinede kullanabilirmiyim etkisini gösterirmi ? %7 hasar önemli benim için .. bide bu etkinlik tasarımları ne zaman gidiyor ona göre elimi sıkı tutmalıyım

©Λ§U§ likes this.
  2. Merhaba ;

Etkisini görebilmeniz için kendi şirketinize ait tasarımı almak zorundasınız.

Mavi - EİC
    Bordo - MMO
    Yeşil - VRU

Keyifli Forumlar.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Ve modumuza ek olarak etkinlik bitene kadar tasarımlar satıştadır .

Keyifli Forumlar.

4. matkap34

matkap34 User

KARAYEL modum ama açıklama kısmında düşman şirkete %7 vuruş kazandırır diyor ?

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

O etkiyi alabilmeniz için kendi şirketinizinkini almanız gerekmektedir.

İyi forumlar

6. Düşman şirketlere %7 vuruş kazandırır demiyor, Düşman şirketlere %7 hasar bonusu sağlar diyor :)

MMO iseniz Vanquisher (Bordo) tasarımı alıp yaratıklara %5, düşman oyunculara %7 daha fazla hasar verebilirsiniz.

Ama VRU olduğunu halde Vanquisher (Bordo) tasarımı alırsanız hiç bir faydasını göremezsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. Kral-87

Kral-87 User

ama bazı konularda istediğini tasarılmarı alabilirsiniz diyor .. neyse bizde VRU nunkini alırız

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Benim söylediğim cevap bizlere merkezden verilen cevaptır.

Kendi şirketinizin tasarımını alırsanız özelliklerini kullanabilirsiniz.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.