ŞP acığı kullananlar ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. acığı kullananlarn hesaplari kapatilacak mi ?? hep adalet adlet diyosunz en ufak bi hatada cezasni verriz diyosunuz ki bu kück bi konu degil. banliycakmisinz onlari yoksa himmm bi daha yapma kizarim deyip gecistircekmisiniz ?? bi kere olsun adaletli olun lütfen

2. (Patiq)

(Patiq) User

ne banlaması ya oyuncu arıyor bıgpoınt banlanırlarmı sozde acık kalktı ama bu sohret gerılıycene gene cogalmaya basladı ne ıs anlamadım

3. adaletsiz oyun. !!

4. eğer adamların yaptığı bug kalıcı olacksa bizde yapalım yani teşhis edilmeleri çok zor değil girecekler şeref sıralamasına bakacaklar yakarım darkorbiti bu böyle kalırsa :mad::mad:

5. kalmaz alırlar o şp leride bug kullanmak ban sebebi yalansa yalan deyin modlr niye kaptmysnz gemilri ??

6. Soyuz*

Soyuz* User

Hiç bir şey olmaz pvp de aylardır millet programla kutu topluyor ben chatte program yazdım diye 1 hafta ban yedim açmadılar bir zahmet edip.

7. adaletsiz oyun. 50 tane etkinlik yapcaklarna bu kutuculari oyun acklrni kullananlri banlasnlr

8. Açık kapandı dediler kapanmamış tr1 500 m şeref kasmış :confused:

9. banlanrlar insallh

10. Ayn banlansınlar. 44 saatlik bigboy 120m

11. Dün tr1den kullanan kişiyi banlamışlar fakat rütbe puanında değişme olmadı. Adam yok ama var gibimi görünüyor :D

12. O adamı dün gördüm 2-5 de rütbesi duruyodu.

13. Aynı gün içinde sıralamaya baktım yoktu.

14. Sıralamada yok ama oyundaydı.

15. Bizi kandırıyorlar. Zaten az adam var onlarda olmasa botlarla oynuyacak bu oyunu.

16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu açık kapatılmıştır.Kullananlarda en kısa sürede tespit edilim cezalarını alıcaktır.Herşey normale dönecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.