Space Cup ve Cyborg Sinir Bozuculuğu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve C☆AYYILDIZ☆Ͻ tarafından 24 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sevgili yetkililer darkorbit tasarımcısına bu oyunda cyborgdan başka gemilerin olduğunuda hatırlatmanız dileğiyle artık gerçekten sinir bozucu olmaya başlıyor bu durum , ben bir pusat kullanıcısıyım (cyborgum var ) ama nimesisim yok güçlü diye savaş içinde olduğumdan oyunun dayatması yüzünden almak zorunda kaldım(tercihim nimesis idi) cyborgu . Artık cyborg dışı gemilere yönelmeniz lazım konu tamamen bitti mi bilmiyorum ama bu durumu iletin gerçekten tek gemi veya tek yöntem savaşı sinir bozucu olmaya başladı . İnşallah diğer gemilerle alakalı space cup tasarımlarıda gelir .

Saygılar

2. Merhaba Uzay Pilotları

Bir sonraki etkinliğimiz 14 Haziran 15 Temmuz arasında SpaceCup olacak.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgiler elimize ulaştığında yayınlanacaktır.

İyi Forumlar

Spacecup etkinliği daha önceki etkinlikle aynımı olcak yani turnuvamı olcak?

3. chalur

chalur User

çok haklısın solace gibi gemılerınde özelliklerinide düşürdüler aynı gemılerın savasındansa farklı gemılerın savaşması daha zevklı ve heyecan verici olur

4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Geri bildirimleriniz çok önemli bu sorunlar denge yaması ile çözülecektir. Görüşünüzü raporlarıma ekleyeceğim.

İyi forumlar...

C☆AYYILDIZ☆Ͻ bunu beğendi.
  5. takemyhard

takemyhard User

görüşlerimizi bildirecekmiş :( yaww sizin yapabildiğiniz enson etkinlik tr ekibi olarak benim bildiğim FATSALIKEREM için yapılandı ; oda nerdeyse 2 yıl oluyor!!!.. KEREM şehit olamasa onuda yapamayacakmışınız anlaşılan :( aklınızı başınıza toplayın yaa biraz :( hiçmi sözünüz geçmiyo arkadaş bu şirkette sizin :( meksikanın kurtuluşunu kutlatıyonuz insanlara burda :( görüşlerimizi bildirecekmiş :(

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
  6. OpTİMuS

OpTİMuS User

o gelecek 2 denge yamasını diyosanız eğer sakın demeyin. Hammer gemisinin yetenek sürelerini kısaltıp vuruş bonusu vermek yerine dp bonusunu alıp hız vereceksiniz. şu yamaları bize sorun forumda oylayalım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.