space

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ®_SARILARIN_SÜLO_®, Jan 25, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dün akşam 8 den beri devam ediyo halen de aktif oyun hatası mı var cevap da vermiyo cm'ler

2. sanırım yarına kadar devam edecek :D

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oynadığınız sunucu nedir ?

Ek olarak Space Ball etkinliği oyun içerisinde hala aktif görünüyor mu ?

Yoksa sadece Ana sayfada mı aktif görünüyor ? ( Yada ikisi birden )

Keyifli Forumlar

4. messimel

messimel User

Ana sayfada gözükmüyor oyunda gözüküyor mmo 200 kere götürmüş adamlar gg nin dibine vurdu böyle şey olur mu ya(Almanya1)

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Burası Türkiye Forumu ve Türkiye Sunucuları ile ilgilenmekteyiz.

Yabancı sunucularda ki sorunlar ile biz ilgilenemiyoruz.

Durumu iletmeye çalışırız , Ancak Oynadığınız hesaptan , Alman Forumuna girip sorunu belirtmeniz , sonuca daha hızlı ulaşmanızı sağlayacaktır.

Keyifli Forumlar

6. bizde tr1 de oynuyoz bilmiyomsnz neden space var hata mı var

7. messimel

messimel User

Modum işten sıyrılmaya çalışma hemen bilmiyorsan bilmiyorum de bence tr3 e baktım ordada var ana sayfada gözükmüyor ama oyunda var

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Benim bir şeyden sıyrılmaya çalıştığım yok. Üslubunuza dikkat edin.

Sunucu sormamda ki amaç , Eğer Türkiye Sunucularında yaşanan bir durumsa , durumu merkeze iletmek içindi.

Yabancı sunucularda ki sorunlar bizi alakadar etmiyor.

Türkiye Sunucularında sorun olduğunu onaylayan arkadaşlar var mı ?

2 Kişi Dışında ?

Keyifli Forumlar

9. spaceball sayıları düzeltildi tr1 de modum dün geceki sayıalra döndü

10. messimel

messimel User

Modum sakıncası yoksa oyuna girip bakabilir misiniz benim gördüğüm tr 3 e baktım ordada devam ediyor deminki üslubumdan dolayı özür dilerim sinirlendimde adamlar 200 kere götürmüş 1 tanesi 1500 yaptı zeta açtı benim grubumdayken de girdi kapıya tüm gece spaceball yapmış

11. Modum neden böyle tr sunucularda sebep nedir bilmiyomusnz

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Türkiye 5

Türkiye 1

Türkiye 3 ( Diğer sunuculara bakmadım ) Sunucularına hala Spaceball devam etmekte.

Anladığım kadarı ile yabancı sunucularda da böyle bir sorun var.

Etkinlik takvimine göre , Bir sonraki etkinlik İce Meteroid olarak belirtilmiş ve Tarih 27 Ocak olarak gösterilmiş.

Mevcut Spaceball bilerek devam ettirilen bir etkinlik mi yoksa , Oyundan kaynaklanan teknik bir hata mı kesin bir bilgim bulunmuyor.

Durumu merkeze ileteceğiz.Eğer bir hata ise düzeltilmesi için çalışma başlatılacaktır.

Teknik durumu bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.