Spaceball mayın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FuRKaNSVaTtr tarafından 11 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1.5 milyon darbe puanıyla tek bir mayına patlıyoruz bu nasıl iş ben anlamadım

2. Mayin %li vuruyor waroldugun dp nin %si ki arge ve mizrak ile bu total rakam %105 oluyor teke alabilir onu gectim cogu zamanda 2 kisi ayni yere mayin birakiyor

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Daha önce de böyle bir konu açılmıştı. Contra'nın dediği gibi mayınlar yüzdelik hasar verir. Arge ve mızrak düzeni mayınların yüzdelik hasarını arttırır. Yani ister 1 milyon ister 10 milyon darbeniz olsun bu şekilde 2 mayına otursanız patlarsınız.

İyi forumlar.

xXCoNTRaVoLTaXx bunu beğendi.
  4. Burdaki problem tek bir mayına patlıyor olmam. Mayın argesi ve mızrak uçuş düzeniyle 1.5 milyon canla nasıl patlıyorum onu merak ediyorum.

Mayın argesi %35
    Mızrak uçuş düzeni %50

sen %105 i nasıl buldun

5. etkinlik sırasında kalkan ve canlar gibi verilen hasarda artmakta ve bu mayınlarada yansımakta. Bundan dolayı %100 kesin olarak geçilebilir.

6. Dün etkinlikte denemesini yaptım. Tek bir mayın argesiz ve düzensiz tek atıyordu.

7. oben

oben User

ezbere konuşan konuşana bitane deneme yapın ve görün benim mayın argem yok mızrakta yok darbem şimşek vegayla 331.200 bunun % 20 si 66.240 yapıyor denedim normal haritada aldığım hasar 76.507 bu 10 bin fark nereden kaynaklı onuda bilmiyorum.dün gece 4-4 te kendi mayınıma tek yedim darbem 1.705.000.000 du.her ne olursa olsun arge mızrak birleşse dahi tek mayına patlamamsı gerekiyor.neticede darben artsa bile mayının vereceği hasar darbenden fazla değil..bir hata var..

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Tek mayına patladığını söyleyen pek çok oyuncu olduğunu gördüm. Gerekli yere ilettim.

İyi forumlar.

9. -gemi2012-

-gemi2012- User

ne zaman söylendi bu şikayetler etkinlik bitiyor ileteceksin :p

10. Benim de myın argem yok sayborgda 2 milyon 500 canla tek yedim altıma kalpte koydugum mayından. Tek mantıklı açıklaması gruptaki destegin ( %440 hasar ) mayına da etki ediyor olması. Bir ara biz argeli mayının hasarını test ederken hasar bir azalıp bir artıyordu aynı canlı gemie karşı nedenini anlamıyorduk. Biz genelde darbe puanı çiftini çekmeyiz hasar kalkan çekeriz gruba girip çıkan arkadaşlardan ötürü %5 %10 oynuyor olabilir o durum şuan mantıklı geldi :D

11. ErenNFS

ErenNFS User

Etkinlik bitti iletebilirsiniz :D

12. hesabın doğru arge %35+%50 mızrak = %85 +%20 mayının kendisi direk dp = %105 senin hp ne olursa olsun o adam bu mayını bırakırken bu etkenlere sahipsen adam oyundan cıksa bile o dmg sende cıkar kardeşim bir diğer konu bir savas taktiğpidir 2 kişi üst üste ucar mayın bırakır argesizler için(aynı yerde tek mayın gözüküyor bunlar) girdiğinde 2 mayın patlar gene aynı hasarı alırsın yani totalde %100 ü gördüğün an bum saçma ama yapacak bişi yok....

13. HamHam

HamHam User

çok iyi oldu bu mayın ne güzel botlar patlıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.