Spaceball: Ufak ama önemli değişim.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDarkMen_2 tarafından 2 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalımı

1. Evet

oy sayısı 45
    69,2%
  2. Hayır

oy sayısı 8
    12,3%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 12
    18,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Vallaha tr5 te spaceballı vru veya eicin aldığı 100 yılda 1 görülüyo bende MMO lu olduğum için çok rahat :D

2. kamufleli toplamada kalkmalı top eğer yolun %75ini geçtiyse ve sende kamufle varsa toplayamazsın. %75ten sonrada kamufle vb. alırsan toplayamazsın. Sperhead kamuflesi dahil

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Elimden geldiğince iletmeye çalışıyorum.Çünkü spaceballa bir adalet şart.Yıllar oldu katılmıyorum.Zaman kaybı :)

İyi forumlar

4. yoksa??? ilettiniz mi??? :D:D:D:D

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben acileyeti olan bir durum varsa çözülmesi gereken öncelik yapar iletirim gözüme kestirdimmi.Ancak oyuna eklenecek birşeyse biraz daha bekleyebilir.Bu ve buna benzer konular var sorun teşkül ettiğinden artık oyunda ilettiğim.

Keşke ilettiğimizde çözülse hemen :)

İyi forumlar

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  6. mesaj alınmıştır :D

7. Heeç kusra bakma hacı fakat spear kamifule ve toplama gemisidir yetenegi iptal edersen anlamı kalmaz.

2 olarak kaabalık swlerde bu olumlu olmaz nedeni spaceball kapıya bile gelemeden etkinlik bitecek

Nedeni fazla çatışma olacak

-1 ben gene belescilik yapacam çünkü herkes yapıyor...

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bizde beleşçiliği önlemek için uğraşıyoruz.Güzel birşey değil tahmin ettiğiniz gibi.Bakın sizde sevmiyorsunuz ancak aynı durumu yapıyorsunuz.

Ben mücadelemi vereceğim bu durum için.Fikir değil adil bir etkinlik için burda oldukça adil bir sistem için rapordan eksik etmeyeceğim.Çözülürse beleşçilik yapmanız gerekmeyecek.

İyi forumlar

9. Hocam genede adil olmaz mesela bir metre sayacı olabilir portala getirene kadar sıkanların ki sıfırlanacak sıfırlananlar kutuları alabilecek. Herkese gorunurse ister mavi olsun genede açlık yapanlar olur.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Adalet sağlandıktan sonra nasıl olursa olsun mantık sınırları içinde arkadaşımız bu fikre yönelmiş bizde bu şekilde yorumluyoruz.Ancak sizin açtığınız yaratık çalma konusu gibi bu tür oyunun adil işlemesi için olan fikirler benim gözümde ilk raporlanması gereken fikirlerdir.Arada sıkıştırır yollarız illaki bir düzen çerçevesine oturunca konu.

İyi forumlar

11. Hocam tamam anlıyorum ne demek istediğinizi fakat üst kurul çok geç kaldı ve kalıyor bu konularda adamlar yapsïn yapacağın bizde ne yapalım modum karşılık vermek zorunda kalıyoruz.

Yaratık çalınmasına benziyor fakat biraz da - yemesinin sebebi spearhead in özelliğinin kalkması. Öyle olursa vegalara açık hedef haline gelir gene haksız kazanç olur.

Bence konun tekrardan bi güncellenmesi gerek yeniden düzenlenmesi gereklidir.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu sahibinin fikirlerinizi dikkate alıp güncelleyeceğini umuyorum.Çünkü atlanılmaması gereken bir durum.

İyi forumlar

13. düzenledim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.