Spaceball

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -!!!BELA!!!- tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle birşey olmalı mı

Anketin kapanma tarihi 21 Eylül 2015.
  1. Evet olmalı

92,3%
  2. Hayır olmamalı(lütfen neden belirtiniz)

7,7%
  3. Geliştirilmeli(eksik bulduğunuz yönü yazınız)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar darkorbitte 4-4 te yapılan Spaceball etkinliğinde Spaceball a sıkan çok az kişi var çoğu ya portalda bekliyor yada x5 de buna çözüm olarak Spaceball a sıkan lara kutu toplamasalar bile belirli bir miktar ödül verilebilir
    Çöpten çıkan ödüller kalacak ama Spaceball a sıkanlara extra ödül verilecek
    örneğin(Spaceball ı eıc aldı porta götürdü ona sıkan vru lu yada mmo lu oyuncu ödül alamayacak)

Son düzenlenen: 22 Şubat 2015
  2. Kardeşim böyle olursa oyunu bırakırlar

3. Biz klanca portta duranları kesiyoruz herkes topa sıkıyor :D bence dediğin mantıklı olabilir

4. Spaceball için oyunu bırakan olmaz hadi portta duranları anladık ama x-5 de duranlar ?
    zaten çöpten çıkan ödüller kalacak ama Spaceball a sıkanlara extra ödül verilecek
    örneğin(Spaceball ı eıc aldı porta götürdü ona sıkan vru lu yada mmo lu oyuncu ödül alamayacak)

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle haklısın dün spaceball vardı topu baştan sona ben götürdüm sadece yanımda 1 adam daha vardı beraber götürdük ama hiç çöp alamadık.

6. Bende katılıyorum çöp alamayanlar , o kadar boşuna saldıranlar var bu şekilde iyi olacak

7. matkap34

matkap34 User

buna katılmıyorum dün bizim swde ilginc bişe yaşandı ben vruluyum en güçlü şirket vru genelde vru çeker topu arada mmo dün mmoda vruda topa sıkmıyor 4-4 de vru mmo savaşıyor eic topu çekiyor sonra gidip 4-4 üstten çöpü çalıyoruz mmo da vruda eiclileri kesiyor sonra tekrar aynısı tekar aynısı :D

8. benim amacım topa sıkıpta çöp toplayamayanlar
    sonuça oyuncuların aleyhine değil topa elit sıkıp bişe alamayan var

güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2015
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. yasin5634

yasin5634 User

bencede güzel bir fikir biz ateş edenlere gözüksün sadece millet otlanmaya geliyor resmen :D biz orda çarpışıyoz ediyoz.

10. bence ateş edenlere ayrı ödül verilmesi daha mantıklı sadece ateş edenlere gözükürse portalda düşman kesen kalmaz

konuya bakanlar bari oy verin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2015
  11. ÇORBACI

ÇORBACI User

Oyum olumlu ancak gerçekleşmesi imkansız çünkü darkorbitin işine gelmez.

12. burda darkorbite ters bişey yok sadece spaceball a sıkan oyuncuya extra ödül

konuya 70 kişi bakmış oy sayısı 9

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Şubat 2015
  13. Boşver dostum konun açıldı sen adalet için konunu açtın sonuçta , gerisi hikaye !

Ayrıca konuların görülmesi uzun sürüyor.Yinede bu normal değil 70/9 oranı.

14. FM ler konuyu yetkililere iletirse iyi olur sonuçta dengeyi bozacak birşey değil hemde etkinliğe katılım oranı artar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.