Spactral Lazer 3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kirikdis1 tarafından 3 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kirikdis1

kirikdis1 User

bu lazeri yapmalımıyım. değermi. özellikleri nelerdir ayrıca.

bide insanlara karşı 130 nedemek

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Kasım 2016
  2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

konuyla ilgili buradan bilgi alabilirsiniz.

Mesajlarınız birleştirilmiştir. Flood yapmamaya dikkat ediniz.

İyi forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Kasım 2016
  3. kirikdis1

kirikdis1 User

yani, pek anlamadım.

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Biraz önceki mesaja yeni link ekledım oradan tam net bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar..

5. kirikdis1

kirikdis1 User

insan gemisi dediği oyuncular oluyor değilmi.

6. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Evet oyuncular oluyor.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitliyeyim mi ?

İyi forumlar

Rehber bunu beğendi.
  7. sana bir öneri vermemi istersen hiç bu lazeri birleştirmeyle uğraşma şu getirdikleri lazer sözde güçsüzler içinmiş halbuki birleştirmek için istenen şeyler sanki 1 lf4 için istenen şeyler gibi sonuçta lf3 ün bir üstü olmasına rağmen yine zayıf bir lazer oyunculara karşı
    eğer hala oyuna devam ediyorsan full yapmak adına
    lf3 lazeri, sg3n bo2 kalkanı falan bunları uri ile sakın alma
    uri kas kutu ile veya yaratık ile
    1 günlüğüne anahtarlarda indirim çıkıyor %20 veya %25 tam bilmiyorum bu indirim çıkınca vip ve indirim paketleri al aynı gün toplam indirim %50 falan olacak anahtar için
    ne kadar uri varsa hepsiyle anahtar al 600 700ün altında anahtar alma
    sonra helix lf4 veya zeus günlerinden birinde hepsini kullan pvpde hızlı bir gemiyle topla ki ganimetlere daha hızlı denk gelebilmen için
    lf4 bulacağına eminim az veya çok ama bulacaksın
    eğer kutu toplayarak uri kasmışsan o arada da extra enerji de toplamış olur gemi kastığın urilerin hepsiyle dediğim gibi anahtar al %50 indirimli
    extra enerjiyle argen az ise zeta aç yok argem 24ün üstünde diyorsan kappa yap çünkü ben zetayı birincisi verdiği dosya için ikincisi havoc için üçüncüsü de az masraflı ve urisi iyi oldugundan yapıyordum yine de tavsiyem zeta aç enerjilerle
    yok specktralmış falan hepsi masal sana göre değil o lazer
    istediği uri lf3ten biraz fazla ama oyuncuya vurduğu vuruş lf3ten düşük
    eğer 600 700 anahtar açarsan helix veya zeus gününde 50den aşağı lf3 ve bo2 kalkan bulmayacaksın o yüzden böyle boş malzemeler için uri harcama

kirikdis1 bunu beğendi.
  8. Lf3 al bence.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İnsan gemileri dediği,sizin gibi oyuncular tarafından yönlendirilen,Asgis,Goliath türü gemilere 130 hasar vermektedir.

Yaratık gemilerine ise 175 hasar vermektedir,yani Stuner gibi,sistem tarafından yönlendirilen gemilere.

Fakat siz yinede arkadaşlarımızın dediği gibi,LF-3 tarzı silahlara yönelirseniz,siizin için daha faydalı olur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.