Destek sparhead

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

Merhaba;
    Sparhead paladıumu daha hızlı mı topluyor

bi soru daha katlayıcı paket çeksem kutuda 1 saat te kaç gg ve kaç uri yaparım ortalama

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet seri toplarsınız yanlız ambarı küçük olduğundan kısa zamanda dolacaktır.

Ortalama 7 bin ile 10 bin arası uri birikimi yapabilirsiniz diye düşünüyorum ama toplayan sayısına göre değişim gösterebilir ama petinize kurtarılan mal protokolleri alarak özellikle seviye 3 daha yararlı olabilir.

3. tabutçu99

tabutçu99 User

fm benim sorum sparhead daha mı hızlı alıyor paladıumu

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Seri toplamaktan kastım evet hızlı hem size sıkanlardan rahatça kaçabilir radyasyon dışı bölgelerde özellikle kamufle özelliğini kullanabilirsiniz.

5. tabutçu99

tabutçu99 User

peki vegamı daha hızlı toplar yoksa sparheadmı

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kullanan kişiye göre değişir ama benim için sperhead daha iyi bir gemidir.

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Moduma ek olarak; Petinizin hareket hızı geminizin hızı ile doğru orantılıdır.

Keyifli Forumlar

8. spearhead en hızlı gemidir bu yüzden toplama hızında artıyor üstelik kacabilme imkanında var ben pala spearhead le topluyom cok memnunum

9. sperhead en hızlı gemi oldugu icin ve bir de özel yetenegi oldugu icin düsman saldırsa bile kacabilme imkanınız var ben sperhead derim

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Çift hangarınız varsa bir diğer geminizi 5-2 de bırakırsınız sperhead ile toplayıp diğer geminizle ambarınızı boşaltırsınız.

İyi forumlar

11. VΛLVE™

VΛLVE™ User

hayır alakası yok toplama hızı aynı fakat gemi hızı farklı

modum benim 2 hangarım var goli ve sinek ben hangar değiştirdiğimde yine aynı yerde, aynı haritada kalıyorum nasıl oluyor o iş?

12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Oyun ekranından değişim yaparsanız gemi taşıma işlemi yapılmaktadır.

Keyifli Forumlar

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ama agır konfide bile pet agir gidiyor buda onun daha geri kalmasi baskasinin ondan once almasi saatte topladigi vb.eksi kazanc sebebi oluyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.