Spartan Diroit Tarifi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve mustafagüneş33 tarafından 15 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar.....
    Kronos Kapısı bitildikten sonra elde edilen Spartan Tarifi istenildiği kadar kullanılabiliyor mu ?, Yoksa Tarifi elde etmek için tekrar tekrar Kronos kapısını tamamlamak mı gerekiyor ?
    İyi Çalışmalar...

2. Spartan tarifi bir kere alındıktan sonra sınırsız kullanılabilir , tekrar tekrar kronos yapman gerekmiyor :)

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle Merhaba/İyi Forumlar > gibi mesaj üslüp içerikleri moderatörlere özeldir. Kullanmamanızı rica ediyorum. Gerekli cevabı veren @militaryship-3 oyuncu arkadaşımıza teşekkür ederim. Belirtildiği üzerine istediğiniz kadar spartan diroit tasarımı üretebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2020
    Luminous bunu beğendi.
  4. Teşekkür ederim. Ayrıca Üniversite de çalıştığım için bu tür konuşmaları sık sık yapıyoruz. Ama ilk defa bir kurum bu tür konuşmayı tasvip etmiyor.. İlginç...

ΛĿĿΛҢŮΣҚßΣ® bunu beğendi.
  5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Forum üzerinde arama yapıldığında moderatör kalıbıyla aynı olduğu için kullanıcı ve moderatör cevaplarının çakışmamasından dolayı bu söz öbeklerinin birlikte kullanımı istenmemektedir. Fakat tek tek veya farklı sözcüklerle tabii ki iyi dileklerinizi iletebilirsiniz.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  6. Aynı uyarıyı ben de almıştım ve bana da çok ilginç gelmişti. Ama bu açıklama sonrası biraz ikna oldum. :)

Themis. ve mustafagüneş33 bunu beğendi.