Spartan Droid Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KilltoLiveTR tarafından 21 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu spartan droid tasarımının olayı nedir? Yeni duydum ve özelliklerine baktığımda çok fazla bonusu olduğunu gördüm. Oyun içide gördüğümü hatırlamıyorum başkalarında. Bilgisi olan, test eden arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Havoc, hercules yerine tercih edilmelimi...

2. Darion26

Darion26 User

Havoc ve Herkülün birleştirmesiyle oluşuyor ve genelde sadece ağır konfide kullanılıyor (hafif konfide herkül daha iyi.). 10 Adet üretebiliyor isen yapmalısın kesinlikle.
    Tarifin nerede olduğuna gelirsek, tarif kronos kapısını bitirince ödül olarak gelecek.

KilltoLiveTR bunu beğendi.
  3. Nedense oyuncularda pek görünmüyor. Özel bir sebebi varmı yoksa üretim zorluğu mu?

4. Darion26

Darion26 User

Aslında bir çok kişide görüyorum, muhtemelen az görmenizin sebebi yaklaşık 100 hades dönülmesi gerektiğindendir.

KilltoLiveTR bunu beğendi.
  5. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Arkadaşlarımız konuya gerekli cevapları vermiş ek olarak geniş bilgi için buraya bakabilirsiniz.

İyi forumlar...

6. Aslında pek geniş değil öznel görüşümce. Birazda şu soruya benziyor: "Çok gezen mi bilir çok okuyan mı?" Oyuncuların tecrübeleri benim için daha değerli açıkçası. İstediğim cevabı aldım. Konu kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.