Bug / Oyun hatasi Spartan Droid Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mÜDÜR tarafından 7 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mÜDÜR

mÜDÜR User

Modum nreden yazı yazacagımı bulamadıgım ıcın buraya yazıyorum kusura bakmayın ama oyun ıcınde bı sorun var veya forumdakı bılgılerde bı sıkıntı var sanıyorum spartan bırlestırme kısmında full spartan yapınca 10 kalkan 5 dp verecegı yazıyor ama forumdakı modlar 15 kalkan 10 dp 10 hasar verecegını soyluyor burada benı aydınlatırsanız sevinirim

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Mesajınızı uygun bölüme taşıdım.

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Güncel olarak Spartan tasarımları için aşağıdaki bilgiler geçerlidir:
    Tam Setle Birlikte İstatistikler(10 adet)
    İstatistiklerDeğer
    Hasar%10
    Kalkan Bonusu%10
    HP Bonusu%15

Durumu rapor edeceğim.

İyi forumlar.

3. mÜDÜR

mÜDÜR User

teşekkürler modum bir başka soru daha sormak ıstıyorum ben wenom tasarımıyla x2 de 20 k dan asagı hasar vermıyorum 5 hasar destegi vermesine ragmen ama cerrah tasarımı 6 hasar verıyor vurusum 17 18 k ya dusuyor burada da bır sıkıntı varmı denemelerım kesınlıkle standart beslemesiz desteksiz droit ucus duzenlerı de aynı herseyı aynı yaptım yani bu naasıl olabılır modum

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

%1 lik artış x2 ile fazla bir artış sağlamayabilir. Matematiksel olarak farklı farklı vuruşlar vurduğunuz için gözünüze düşük gelmiştir.

İyi forumlar

5. mÜDÜR

mÜDÜR User

modum her ne kadar 1 lik bir artış olmuş olsada 20 den asagı dusmemesı gerekmezmı sonucta dıgerıyle arasında fark var bırsı daha fazla asagı dusmesı bence normal degıl birde öneri sunmak ıstıyorum bız destek aldııgmız zaman mesela destekler kısmında goruluyor gemi ozellıklerınden aldıgımız destekler droitlerden faln extra olanlar hangısı olursa bunları da oyun ıcerısınde gorme sansımız olsa guzel olurdu bence .! tartışmaya acık diye dusunuyorum

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Vuruşunuz her daim sabit değildir. Vuruşunuz her daim kullandığınız lazer topuna bağlı olarak dalgalanmaktadır. Mesela aynı özellikli birinci gemide 20k maksimum hasarı görürken , diğer demide dalgalanma yüzünden daha az 20k maksimum hasarı görürsünüz. Şahsi görüşüm bir sorun olmadığı yönünde.

İyi forumlar.

7. mÜDÜR

mÜDÜR User

teşekkürler modum konu kilit !

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.