spartan hakında bilgi almak istiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (C*)ZALOĞLU(C*)T.C tarafından 30 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba arkadaşlar spartan hakında bilgi almak istiyorum bölünme kristalim var havoc herkül var kronos yapmadım hiç full spartan iiçin ne yapmam lazım baştan sona biri anlatırmı eskilerdenim

2. VUSLAT25

VUSLAT25 User

Merhaba,Spartan yapabilmek için kronos kapısını bir kere tamamlamanız ve spartan planınızı almanız gerekmektedir.sonra oyun sayfasındaki birleştirme kısmında spartan birleştirme açılacak ve her bir spartan için 225 bölünme 1 hercules 1 havoc kullanılarak 1 spartan birleştirebileceksiniz. Toplamda 2250 bölünme + 10 hercules+ 10 havoc karşılığında 10 adet spartanınız olacaktır.İyi forumlar..

(C*)ZALOĞLU(C*)T.C bunu beğendi.
  3. Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı uygun bölüme taşıdım.
    Cevap veren üyemize teşekkür ederiz.
    Gerekli içerik bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

(C*)ZALOĞLU(C*)T.C bunu beğendi.
  4. ama ben yüzüklü seviyordum çarımı

5. WolfWar

WolfWar User

Taç daha iyi be :p

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Benim bir gemimde spartan var diğerinde yok tam fark edemedim güçlendiriciler hp lf4ler de olduğundan.Şimdi birleştirde spartan %5 dp verir diyor sizin attığınız konuda ise %15 hangisi doğru spartanın güncel özellikleri nedir ve havoc herkul gıbı sadece dıroıde etkısı sanırım ?

spartanlı gemim daha güçlü ancak geliştirmeleri tam olduğundan mı yoksa spartan farkı mı kararsızım ona göre diğer gemime de yapacağım

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

___________CAN Her bir Spartan tasarımı bireysel olarak %1 DP desteği vermektedir. Tüm droidlerinize Spartan taktığınız zaman esktra %5 DP desteği ile toplamda %15 DP desteğine sahip olursunuz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 30 Ekim 2018
    ___________CAN bunu beğendi.
  8. Soyuz*

Soyuz* User

Tüm droitlerimizde spartan olduğunda %15 HP kazanmıyor muyduk?

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Az önce kontrol ettiğimde %5 ekstra DP verdiğin gördüm. Lütfen sizde dener misiniz?

Iyi forumlar.

10. Soyuz*

Soyuz* User

Tane başına %1 hepsinde olunca ek %5 ile %15 hp almış oluyoruz.
    S.S.S de bu belirtilmiş yanlış bir durum yok öyleyse.

.Paradoks. bunu beğendi.
  11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yorgunluktan dikkat etmemişim, hatırlatmanız için çok teşekkür ederim.

İyi forumlar.

WolfWar ve Soyuz* bunu beğendi.
  12. support bakmıyo 48 saati geçti ne yapıyolar bea eskiden hemen cevap verirdiler

13. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Yoğunluktan dolayı geri dönüşlerde gecikmeler olabiliyor öncelikle mailinizde Spam kutusunu kontrol edin herhangi bir dönüş yok ise bir süre bekleyip ilk ticket numaranızı belirterek cevap beklediğinizi iletebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Okyanus ve .Paradoks. bunu beğendi.