spartan hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RFlash tarafından 22 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RFlash

RFlash User

şimdi forum açıklamasında spartan üretmek için kronos kapısını %100 tamamlamak gerekiyor diyor ama benim merak ettiğim kısım şurası her spartan için bir tane kronos mu yapıcaz yoksa tek kronos yetiyor mu?

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım kronos kapısını bir kere tamladınmı tüm spartanlar içindir. Yani sizin kafanıza takılan yanlış bilgi doğrusu budur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Eylül 2018
  3. Bir kere yapmanız yeterlidir. Sonrasında birleştir bölümünden dirotiler baktığınız zaman spartanı görürsünüz :)

Spartan hakkında detaylı bilgi edinmek aşağıda linke tıklayabilirsiniz.

Şahsen ben spartan istemediğim için uğraşmıyorum. Faydaarı çok iyi ama spartan havoc yada hercules gibi değil tasarımlı bir birim olduğu için... Güzelim diroit kafa taslarım :D devre dışı kalıyor. DO nun hatalarından biriside bu işte...

Yahu ne güzel tasarımlar ekliyorsun sonra bunu kendi ellerinle dolaylı yoldan, göreceli olarak yok ediyorsun.

Spartanıda havoc, hercules gibi yapsalardı biri kırmızı,mavi,sarı olsa idi...

Tasarımlı neden koyuyorsun hacı ? :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Eylül 2018
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forumda link paylaşımı yasaktır. Mesajınızı düzenledim. Tekrari halinde ceza uygulanabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.