spartan için kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NoName45_ tarafından 20 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NoName45_

NoName45_ User

Arkadaşlar merhaba, spartan için seri hades yapmak istiyorum ama serverde adamakıllı bi grup bulamıyorum (full olduğum halde) biriktirdiğim uriden max 100-150k harcayabiliyorum hadese, kuiper kapısıda bölünme kristali veriyomuş galiba seri kuiper dönsem mantıklı olurmu?

2. Aria

Aria User

Basitçe size durumu açıklamak isterim;

Hades kapısı; Kendini amorte eden bir kapıdır. Yani "İndirim+Vip+Haftasonu" her kapıyı bitirince yeni kapı açacak kadar uriniz olur. Yani dönebildiğiniz kadar dönersiniz.

Kuiper; Bu kapı hades benzer. Yani 1 kapı açarsınız. "200 bin uri gelirse" İndirim, vip+ haftasonu gibi özelliklerle. 2 kapı daha açarsınız. Bu 2 kapı 1 tanesi verirse 2 kapı daha 2 Si verirse 4 kapı gibi> bu da bir döngüdür.

Zaten amacınız, kapı açmak, bölünme kristali toplamak. Ödülleri pek haz ettirmez zaten. Ama ikiside aynı mantık.

Ama hades kapısı zarara sokmaz. Her türlü amorte ediyor. Ama Kuiper şans çıkmazsa. 1 kapı yaptığınla kalırsın. Çıkarsa 2 kapı daha almış gibi olursun^^

Eğer millet ile kapı yapmam diyorsa, kuiper tavsiyedir.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. Spartan hakkında bilgi verir misin ne bu nasıl alınır

kronos tacım var ama spartan tarifi yok. bu olay çıktıktan sonra tekrar mı kronos yapmak gerek?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 May 2018
  4. NoName45_

NoName45_ User

İlginiz için teşekkür ederim anladım :)

5. Kronos bir defa bitirmeniz yeterli.

Spartan yapabilme otomatikmen aktif olur.Gerekli bölünme havoc ve herculesin var 10 tane birden yapıp bir daha uğraşmana gerek kalmaz.

Spartan çıktıktan sonra kronos 1 defa yapmanız yeterli eskiler işlemiyor.

6. teşekkürler eline yüreğine sağlık

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Efendim merhabalar,

Öncelikle cevap veren arkadaşlara forum takımımız adına teşekkür ederim.

Spartan için öncelikle 1 (bir) adet kronos yapmalısınız ki tarifi alabilin. Daha sonra da spartan başına 225 bölünme kristali, 1 havoc ve 1 hercules diroit tasarımınız olmalıdır.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  8. s.a hesap acılıs tarıfı 2010 tac var ama spartan alamıyorum kristalim de var ama olmuyor acaba tekrardan mı yapmam lazım kapıyı ??? yardımcımolursanız sevinirim

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İlk probleminiz şu olabilir. Spartan diroitleri oyunda yokken yapılan Kronos Kapısı ödülleri arasında Spartan Montaj Tarifi olmadığı için şu an spartan birleştirilemez(Birleştir kısmında Spartan'ı göremezsiniz). Tekrar kronos kapısı yaptığınızda elde edeceğiniz montaj tarifi ile rahatça oluşturabilirsiniz. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    İkinci olacak ise eğer Kronos Kapısını yakın bir tarihte yapıp Montaj Tarifini aldıysanız(Yani birleştir kısmında Spartan'ı görüyorsanız), birleştirmenin başarılı olması için Havoc ve Hercules diroit tasarımlarının herhangi bir geminizde takılı olmadığından emin olun.Her iki diroit tasarımı da boşta olduğu zaman birleştirme işlemi gerçekleştirilecektir.

İyi forumlar.

.єℓα_gözℓüм47. bunu beğendi.
  10. eyvallah. teşekkürler anladım demek istediginiz kurtuluş yok tekrar yapın ne yapalım yapıcaz mecburen tşkler kolay gelsin

11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim, iyi oyunlar.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.