Spartan mı, Hercül mü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 6 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben baktım önceki konulara paylaşımlara anlamadım, her diroit başınamı %15 kalkan veriyor hercül yoksa 10 tane olunca %15 + %20 hp veriyor

2. 1 tane hercules varsa onu takarsan o taktiğin irislere %15 kalkan bonusu sağlıyor.

10 tane hercules olduğunda hepsini takarsan %15 kalkan bonusunun yanında %20 dp veriyor.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Hercules Tasarımı'nın istatistik bonusu aşağıdaki gibi:
    Spartan Tasarımı'nın istatistik bonusu ise aşağıdaki gibidir:
    Diroid tasarımları ile ilgili ayrıntılı bilgi için bu konuyu ve bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2019
    .Paradoks. ve Lyngvia bunu beğendi.
  4. kalkanım çok olsun istiyorum 10 hercülmü daha çok kalkan verir 10 spartanmı ?

5. hocam agır konfine spartan hafife herkul diz, ama söyle diyim istersen 2 konfiyide spartan dizebilirsin eger hafif konfinde 4 6 lazer koyarak oynuyorsan

6. Bana kalırsa hafif konfinde herkül kullanman senin icin daha sağlıkli olur. Neden die sorarsan hafifte ne kadar cok kalkan olursa o kadar rahat edersin.

7. teşekkürler cevaplar için kilitleyebilirsiniz

8. .maxpayne

.maxpayne User

kaçacaksan hafif hercul savaşacaksan spartan

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.