Spartan mı Yoksa Havoç Herkül mü?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crvs tarafından 1 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. crvs

crvs User

Evet arkadaşlar fazla fark ediyor mu güçleri en iyi hangisi spartan almaya değer mi?

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum..

Eğer şuan hiçbiri elinizde yok ise hercules tavsiyemdir.

Ama hem hercules hemde havoclarınız var ise eğer spartan yapılmalı bence.

iyi forumlar ve iyi bayramlar..

3. crvs

crvs User

Ayrı hesapdan bilgi almak için yazdım.
    Yani biraz güçler düşüyormuş spartanda herkül havoç %20 veriyor bana daha iyi geldi hesap sağlam olunca sizce nasıl

4. Eğer ki yanlış anlamadıysam spartandaki bonuslar diroitlere değilde direk gemiye etki ediyorsa bence spartan her türlü en iyisi zaten

5. bende aynı soru işaretinr sahibim eğer modum aydınlatırsa sevinirim gemiye etki ediyor yoksa droidemi şuan bende havoc herkül dolu bu hafta sonu spartanları fullemeyi düşünüyorum işime yararlarmı acaba spartanlara geçersem

6. Cillos™

Cillos™ User

Spartan iyidir, ancak en iyisi ağır konfinize spartan hafif konfinize herkül takmaktır.

7. Normal havoc gibi gemiye değil droitlere etki ediyor.

Şuanda ki dp hatasından dolayı herkül ve spartanın verdiği dpnin pek bir önemi yok. Konfi değişiminde darbe düşüp tekrar yükseliyor. Savaşta full dp ile konfi değiştiğiniz anda spartan ve herkülden gelen dp düşüyor.

8. peki bir şey daha sormak istiyorum spartan tasarımlarının ayrıca bireysel özellikleri de var %1 hasar %1 hp 10 tane diroit takıldığında %10 hasar %10 hp ediyor bunlar tam set özelliklerinin üstüne mi ekleniyor yani %20 hasar %25hp %10 kalkan bonusu mu oluyor, spartan yapmaya zaten gücüm yetmez benimde soru işareti kalmasın kimsede spartan S.S.S kısmından okudum bunu ve aklıma bu geldi.

9. %10 Hasar %10 Kalkan %15 darbe tek faydası hız droitlerinize lazer ve kalkan karışık dizdiğinizde verilen özelliklerden faydalanıyorsunuz.
    Örneğin 10 iris olduğunuzu varsayarak bu irislere 10 lazer ve 10 kalkan koymuş olun eskiden ya havoc takar vuruş alırdınız ya da herkül takar kalkan alırdınız. Bu droit tasarımı sayesinde 10 tane lazere vuruş bonusu alıryorken, 10 kalkana da kalkan bonusu alıyorsunuz.

Tek hikayesi bu yani droitlerinizde karışık bir dizilim kullanmıyorsanız çokta gerekli değil.

10. yanlış biliyoda olabilirim aka benim bildiğim havoclarda spartanlar gibi droidlerdeki hasarı arttırıyor hatta havocları taktığınızda droidlerinn yüzdelerinde artış gerçekleşiyor diğer türlü gemiye bi etkisi olsaydı oyun içi booster bölümünde gösterilirdi yeni gelencanı yükselten lf4 ler gibi

Cillos™ bunu beğendi.
  11. Cillos™

Cillos™ User

Havoc herkül hasar ve kalkan bonusu droitlere etki ediyor sadece herkülün dpsi gemiye etki ediyor doğal olarak. Spartanda da tasarımın hasar ve kalkan bonusu sadece droitlere etki ediyor. Şu konfi değişince dp azalma bugu düzeltilirse vslerde en sağlıklı konfi ağırda spartan hafifte herkül olacak.

efsanenmila_0008 bunu beğendi.
  12. Bende droitlere etki ettiğini söyledim. Neden anlaşılmadı ki acep :)

13. Cillos™

Cillos™ User

Dedin önceki mesajında. Normal havoc da droide etki ediyor :D

14. coder545

coder545 User

spartanin bonuslari gemi+diroite etki ediyor bizzat gemiye 1 kalkan takarak denedim. ama spartan su anda sorunlu bonuslari diger bonuslarla tam birlesmiyor duzelirse de gemi bonusunu geri alip hata olmus gemiye islememesi gerekiyordu diyebilirler o yuzden gemin ultra full degilse simdilik ugrasmaya degmez. genel olarak da en iyisi agir spartan hafif herkul

15. Havoc gibi o da gemiye değil droitlere bonus veriyor demişim yanlış olan ne? Sadece droitlere vermiyor mu? Cümle yapım pek anlaşılmıyor sanırım :)

Kalkanı takip etmedim ama vuruşun gemiye verilmediğine eminim normal bir cerrah 92.000 vurabilirken spartan ile 92.000 üstü çıkmıyor.

16. coder545

coder545 User

tek lazerle dene anlarsin oyle gormen zor olur. community manager OP32nin bir mesajini buldum

Currently the Spartans do effect all aspects of the users ship, acting like a regular damage or shield booster, this is not intended....
    We'll keep you guys updated when the changes are made, until then the lucky ones who already have the drones, have fun being that little bit more powerful than you should be.

diyor ki gemilere etki etmesi hata duzelene kadar keyfini cikarin ama bu mesaji mayista yazmis artik kac yila duzelir bilemem. can sorunu duzelince gemi bonusu kalkacak ozaman spartan herkulle asla yarisamaz herkulunuzu heba etmeyin

17. Kapılar bitince deneyeceğim.

18. Cillos™

Cillos™ User

Virgül kullanmadığın için 2 anlam da çıkıyor. Demek istediğini şimdi anladım :) Ben 'havoc gibi gemiye değil, droitlere bonus veriyor' şeklinde anladım senin demek istediğin 'havoc gibi, gemiye değil droitlere bonus veriyor' muş. Yanlış anlaşılma :D

19. havoc gemiye etki ediyormu yani bişey anlamadım ??

20. Soyuz*

Soyuz* User

Droitlerdeki lazer hasarını %10 arttırıyor