Spartan ve Havoc

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Evanescence tarafından 8 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle herkese merhabalar.Biraz forumlarda araştırdım fakat tam olarak istediğim cevabı bulamadım.Ben şuan spartan oluşturmak için bölünme kristali kasıyorum haftasonları ve merak ettiğim bir şey var.Spartanın savunma konusunda hem kalkan bonusu açısından hem de dp açısından havoc'dan çok daha iyi olduğunu biliyorum fakat anlayamadığım şey aradaki hasar farkı.Anladığım kadarıyla havoc sadece diroitlerdeki lazerlere %10 hasar etkisi vermekte gemiye bir etkisi yok.Fakat spartanda bu durumun nasıl olduğunu tam olarak anlayamadım.Eğer spartan da sadece diroitlere %10 hasar etkisi veriyorsa(yani hasarımda bir değişiklik olmayacaksa) spartanlar için acele etmek yerine başka şeylere yöneleceğim.Konu hakkında bilgi sahibi biri bilgilendirirse çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

2. Spartan'ın hasar etkisi havocla aynı diroitlere %10 hasar.Spartanın ek özellikleri var havoca göre.(Hasarında bir değişiklik olmayacak)

3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Havoç droit tasarımları tüm droitlerinize takılı olduğu zaman, bu droitlere takılı olan lazerlerin hasarını %10 artırmaktadır.
    Spartan tasarımları ise hem her bir droit için bireysel bonus, hemde full set haline geldiğinde size kazandıracağı bonus vardır.
    Bireysel Tasarım İstatistikleri
    İstatistiklerDeğer
    Hasar%1
    DP Bonusu%1
    Tam Setle Birlikte İstatistikler
    İstatistiklerDeğer
    Hasar%10
    Kalkan Bonusu%10
    DP Bonusu%15
    Gördüğünüz gibi tam set halinde (10 adet) spartan tasarımlarına sahip olduğunuzda 1*%10=%10 Hasar (droitlere takılı olan lazerlerin hasarını %10 artırmaktadır), 1*%10=%10 DP bonusunun yanı sıra, size ekstra %10 Kalkan bonusu ve %5 DP bonusu sağlar.

İyi forumlar.