Spartan Vs Hercüles

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **Mythx**[*TR3*] tarafından 20 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. spartan alacam ama kararsızım bır arkadaş iki konfiye spartan yap diyor diğeri ağır spartan olsun hafife de hercül yap diyor sızce hangısını yapmalıyım gemım felan hersey full 50 arge .

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

Ben spartan diroit tasarımını 2 konfide kullanmayı tercih ederim.

Farklı görüşde olan arkadaşlar var ise sebebi ile birlikte arkadaşımıza yardımcı olsunlar.

İyi forumlar..

Duck▲ bunu beğendi.
  3. öncelikle teşekkür ederim beyaz admin'im.Sizin bildiğiniz yöntemler felan vardır neden 2 konfi de de kullanıyorsunuz faydası nedir hercüle karşı yanı pek fazla bırsey degısıyor mudur.HERCÜLES olursa 2. konfi %5 dp ve %5 kalkan fazla oluyor dıyorlar ama spartan olursa vurus felan yukselıyormus tam emın degılım aydınlatırsanız bu konu hakkında sevınırım.

4. %5 çok fark koymaz gibi geliyor bana üstelik spartanın vuruş gücü bonusu da var. Öte yandan spartanda konfi değiştirince kalkan darbe azalıyor sonra tamir oluyor diyorlar şimdilik sıkıntı var gibi.

5. Eğer hafif konfiye 6 lf-4 geri kalanına full kalkan gibi bir ayar yaparsak spartan %3lük hasar sağlayacaktır.Böylece hafif konfi kapışmasında kalkan bir nebze azalsada 212x6 = 1272 x4 ile verilen zarar ile karşınızdaki hafif konfide full kalkanlı herküllü rakipten her salvoda 1272x4 = 5088 damagelik daha fazla hasar oluşturacaksınız.(Desteksiz sepromsuz burgusuz).Spartanın elimizdeki %3 bonusu bu oranlara eklendiği zaman daha fazla etkili oluyor.Bence 2 konfiye spartan dizmeyi düşünüyorsanız hafif konfiye uygun sayıda lf4 koymalısınız.

(Lf4 leri 16.seviyeden hesapladım.)

Son düzenlenen: 28 Haziran 2017
    Duck▲ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.