spartan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 7 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merahabalar spartanlar fullenince % 10 kalkan bonusu gemiye de mi geçiyo yoksa herkül ve havoçtaki gibi sadece dirolara koyulanlara mı geçiyor?
    Ayrıca vuruşum havoçlu konfiye göre düştü normalmi

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Diroitlere yerleştirdiğiniz kalkanlarınızın bonusu yükseliyor.

Vuruşunuz için raporlarımıza ekleme yapıyorum.

İyi forumlar...

3. Peki modum yani vuruşum düşmesi normal değilmi?
    Ayrıca 1 sorum daha var bu spartan koyunca herküldeki gibi %35 kalkan şeklinde dirolarda çıkmıyor değilmi yani bende çıkmadıda veya havoçlarda % 20etki yazardı ya onu söylemeye çalışşşıyorum spartanda bu çıkmıyo sanırım.Ayrıca teşekkürler yardımınız için.

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Hasar puanınızın düşmesi normal değil sorunun daha iyi araştırılması için support ile iletişime geçebilirsiniz.

Hangarınızda verilen % değerlerini göstermemesi görsel bir sorundur bu durumu raporlarımıza eklemiştik.

İyi forumlar...

5. Modum bu % değerlerinin gözükmemesi spartanı koyunca herkeste mi öyle yoksa bende bi sorunmu olmuş? Ayrıca spartanları koyunca vuruşum düştü dedim fakat yanılmış olabilirim.Sanki hastalıklı iken bakmıştım arada 6-7k fark olunca düştü gibi sandım ama hastalıktandı sanırım o yanlış olmuş kusura bakmayın.Fakat spartanı koyunca hala bi etki gözükmüyo dirolarda

6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Sadece sizde değil herkeste görsel olarak hata mevcut bunu merkeze bildirmiştik.

Teknik özelliklerinde sadece konfigürasyon değiştirdiğinizde az bir şey darbe puanınız düşüyor.

İyi forumlar...

7. Aynen tamamdır ben bunlar sadece bende sanmıştım 35klık bi fark oluyor bende tabi destek vs var onlar da etkiliyor.Neyse yardımınız için teşekkürler vuruşum düşmemiş bu arada rapora eklediyseniz çıkarabilirsiniz o yanlış oldu onun için kusurabakmayın.Konu kilitlenebilir kolay gelsin.

.KAPLAN bunu beğendi.
  8. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İlginiz için ben teşekkür ederim.

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

LastShot12345 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.