Spartan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uгαηyum** tarafından 22 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.. Sanırım 10 spartan diroid için 10 tane kronos yapmamız gerekiyor . Peki toplamda 10 kronos için ne kadar uridiuma ihtiyacımız var ? Teşekkür ederim şimdiden ..

2. bey2626

bey2626 User

kırmızı ve mavı kutu etkimliğindede bölünme krıstalı verıyormu

3. bey2626

bey2626 User

kuıper kapısı yap bölünme krıstalı alırsın

4. hem kronos hem de bölünme için kuiper mi yapmak gerekiyor

5. 1 kronos yeterlidir 1 kere keonos yapip tarifi alican sonea 10 havoc 10 herkul 2250 tanede bolunme biriktirip tek seferde alican 10 kronosu unut.d

6. uzun zamandır girmiyorum anlamadım pek o yüzden :) peki kaç kuiper yapmam gerekiyor

7. bey2626

bey2626 User

10 spartan için 2250 bölunme krıstalı alman gerekıyor kuıper den 36 ortalama ile bölünme krıstalı verıyor ben hep obsidyen gunlerı yaptım 7 kuıper yaparsan bır tane spartan alırsın

8. obsidyen günlerinin avantajı ne peki ayrıca diğer kapılar bölünme veriyor mu

9. Obsidyenin herhangi bir ek avantajı yok. Özel ganimet kutularının olduğu günlerde yaparsanız daha fazla bölünme kristali alırsınız. Detaylı bilgi için ilgili S.S.S. e bakabilirsiniz. Moderatör link paylaşırsa sevinirim.

10. vimma

vimma User

kuiper yapacagina hades dön bence daha karli :) ve fazla uridyum harcamassin

11. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Spartanlar için 10 adet kronos yapmayacaksınız. Sadece 1 adet yapıp montaj tarifi alacaksınız. Sonrası montajda işliyor. İstenilen malzemeleri toplayıp spartan tasarımı oluşturacaksınız.

Değerler BURADAKİ S.S.S de mevcuttur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.