spartan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zengas1 tarafından 13 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. zengas1

zengas1 User

merhaba arkadaşlar, şuan spartanları tamamlayabiliyorum sizce 10 herkül daha kasmadan spartanları tamamlamak mantıklı mı? çünkü şuanlık bi o kadar daha kappa yapmayı düşünmüyorum.

2. Crypton

Crypton Guest

Merhaba,
    Spartan yapar iken hercul, havoclara ve bölünme kristaline ihtiyaç duymaktasınız. Aşağıda görebilirsiniz.
    Screenshot_2.jpg

İyi Forumlar...

3. zengas1

zengas1 User

evet üretmek için herşeye sahibim ama çoğu oyuncu ekstra hafif konfi için 10 tane daha herkül kasın spartanları ağır konfi için kullanın diyolar, benimde sorum şu ekstradan sırf hafif konfi için 10 tane daha hekül kasmak istemiyorum sizce mantıklımı?

4. Crypton

Crypton Guest

Merhaba,

Spartan her 2 konfigrasyon için yeterli olacaktır. Extra herkül kasmanıza gerek kalmayacaktır. Buradan Spartan hakkında bilgiye sahip olucaksınız.. Sizin oyun tarzınıza göre değişen bir durum. Hafif konfinizde de daha fazla vuruş istiyorsanız, her iki konfigurasyonda da spartan kullanabilirsiniz. Oyuncuların çoğunluğu hafif konfilerinde herkül, vuruş konfilerinde spartan kullanmaktadır.

İyi forumlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Eylül 2018
  5. Soyuz*

Soyuz* User

Full olan biri cevaplasa daha iyi ancak oyun içinde herkül+spartan kullanıyorlar.
    Daha avantajlı olduğundan bahsediliyordu.