spartan

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by merqure, Dec 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merqure

merqure User

arkadaşlar droitlerde full kalkan takılı olsa ve tasarım olarak full spartan taksam hasarım yüzde 10 artar mı

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Evet, dirotlerinize full spartan koyarsanız, hasarınız ve kalkanınız %10 darbe puanınız %15 artar. Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar.

3. merqure

merqure User

peki yüzde 5 kalkan ve 5 dp yüzde 10 hasar ile değişilebilir mi ne düşünüyorsunuz modum çok arada kaldım sadece 10 tane havoc ve herculesim var

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Burada şu hususa dikkat çekmek lazım, Spartan(Havoç) tasarımı dordidlere takılı olan lazerlerin hasarın artırmaktadır. Eğer drodilerinize lazer takmayacaksınız sizin için kayıp oluşabilir. Benim kişisel tavsiyem doridldlerde full kalkan oynuyorsanız ilave 10 adet Hercules yaptıktan sonra spartanları birleştirin.

İyi forumlar.

5. Droit tasarımları genel olarak (roket hasarını arttıranlar hariç) droit içindeki nesnelere etki ederler. Droitlerinizde sadece kalkan varsa hasar bonusu olamaz çünkü lazer koyulmamış. Aynı şey kalkan içinde geçerlidir.

Oyunda iris içlerini full kalkan ya da full lazer olarak oynuyorsanız Spartan yapmanıza gerek yok. Eğer droit içine biraz kalkan biraz lazer atıyorsanız o zaman Spartan gereklidir.

6. merqure

merqure User

Çok teşekkürler kilitlenebilir

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.