SPARTAN

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve terphsikore tarafından 20 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar
    kronos kapısı yaptım spartan droit planı aldıgım seyir defterindede var fakat spartan gelmedi bana bulamıyorum supportada yazmama rağmen forumda konu açın gibi bir cevap yazmışlar başına gelen olmuştur mutlaka nasıl çözeriz

2. smoonrise

smoonrise User

Oyun içindeki Birleştir kısmında Spartan diroit tasarımı olarak gözükür , havoc herkülün varsa oradan inşa edebilirsin , Filtreden Diroitleri seç daha kola olur bakması .

3. birleşt
    rden daha önce yaptım onda sorun yok kronos kapısından aldığım spartan planı nerede onu soruyorum

4. smoonrise

smoonrise User

1 defa kronos yapmak yetiyor tek seferlik yani bu plan her kronos yaptığında yeniden plan vermiyor diye biliyorum , eğer kronos öncesi spartan birleştirdin ise daha yapmışsın unutmuşsundur ama 2 kez yaptım 1 tane plan var diyorsan zaten olması gereken gibi durum .

5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Kronos kapısından 1 kerelik alıyorsunuz bu spartan diroit planını sonrasında birleştir üzerinden birleştirme yapabiliyorsunuz. Kronos kapısını tekrar yaptığınızda evet bu planı tekrar aldın yazıyor ancak birleştir kısmında 1 tane olmak zorunda zaten o 1 tane üzerinden sayısız kere birleştirme yapabilmektesiniz. Bundan dolayı durumla alakalı bir sorun yok.

İyi forumlar.

6. ok anlaşıldı kapatabilirsiniz

7. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Talebiniz üzere kapatılmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.