Spatan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve layu1 tarafından 10 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. layu1

layu1 User

Birleştirde spartan yok bende bunu nasıl halledeceğim

2. atalay7689

atalay7689 User

spartan için ilgili kapıdan tarif alıcan sonra her spartan için 1 havok 1 de herküles tasarımı alacak montajdan üretim için
    kronos kapısını acıp bitircen bukadar sana tarif vercek 1 sefer yapsan yeterli

3. layu1

layu1 User

ilgili kapı hangisi

4. -Star-

-Star- User

Kronos

5. layu1

layu1 User

kronos kapısı bende yapılı zaten tekrardan mı yapmam gerekiyor

6. -Star-

-Star- User

Kronosu spartan tasarımı gelmeden önce bitirdiyseniz tarifi almamışsınızdır.Tekrardan yapmanız gerek tarifi alabilmek için.

7. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Arkadaşımızın da dediği gibi Kronos Kapısı gerekir. Ama Spartan oyuna dahil edilmeden önce yapılanlar geçersizdir. Yeniden yapmalısınız.

İyi forumlar...

-Star- bunu beğendi.
  8. droitler bölümünü açın birleştirden belki kapalıdır görünmuyordur

9. atalay7689

atalay7689 User

yalnız spartan ss bölümünde spartan için ilkez %100 verdiği yazılıuo tekrardan yapmasına gerek varmıki her spartan için ??

10. -Star-

-Star- User

Bir kez alman yeterli dostum.Dolayısıyla bir kez kronos yapman yeterli olacaktır.

11. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

%100 veriyor zaten. Ama şöyle düşünün: Delta ilk çıktığında Bölünme Kristali vermiyordu. Kristal çıktığında geriye dönük yaptığınız kapılar için ödül verildi mi, hayır. Buda öyle. Kronos'u Spartan oyuna gelmeden önce yaptıysanız tarif verilmez, sonrasında yaparsanız verilir. Umarım açıklayıcı olmuşumdur. :)

Ayrıca @-Star- Üyemize de verdiği cevaplar için teşekkür ediyorum. :)

İyi forumlar dilerim...

12. -Star-

-Star- User

Rica ederim moderatörüm,kolay gelsin :)

13. atalay7689

atalay7689 User

ozman arkadas mntajdan diot olan yere tik atıp tarifi görecek 1 havok 1 herküles 225 kristale maaal olcak bir spartan için gerci spartan bildiğim kadarıyla roket hsarını %5 artırıyordu sanırm öle bişey olcakdı

14. atalay7689

atalay7689 User

ben mesela hiç kronos yapmadım ilk yaptıgımda tarifi vercekmi yoksa vermiycekmi bunuda cvaplarsan sevinirim sevgli beter modum :D

15. the_flood

the_flood User

spartan da roket hasarı yok..keşke olsaydı :)

16. -Star-

-Star- User

Her bir spartan tek başına %1 hasar ve %1 dp bonusu verir.Eğer tam set dizersen %10 hasar,%10 kalkan ve %15 dp bonusu alırısn.

Verir,verir.

17. the_flood

the_flood User

kronos u her yapışınızda %100 tarif veriyor..ama sadece 1 kez yapmanız yeterli tarif için..

18. atalay7689

atalay7689 User

ok şuan zaten bol bol kristal biriktiriyorum sandıklarda harcamıorumki spartanı alalım 10 tanecik 2250 kristal lazım toplamda :)şuan 400 civarı varelimde

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.